Diari Més

Agné: «No perdrem l'essència més enllà dels posicionaments»

L'entrenador grana afronta el repte de guanyar els cinc primers partits de temporada, cosa que el Nàstic no ha aconseguit mai

Agné, amb el seu segon, Dani Vidal, en una imatge d'arxiu.

Raúl Agné: «Ha estat un resultat just contra un rival difícil de batre»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona rebrà aquest diumenge al Nou Estadi un enganyós Linares Deportivo que ocupa posicions de descens en la classificació. Sobre l'enfrontament, que serà a les 12 h., l'equip grana té el repte d'endur-se la cinquena victòria consecutiva dels primers partits de la temporada, cosa que mai ha pogut aconseguir.

Relacionat amb això mateix, Raül Agné ha dit en la roda de premsa prèvia al partit que els hi faria molta il·lusió aconseguir aquesta fita i que «les estadístiques estan per trencar-les».

Pel que fa al Linares Deportivo, que ve d'una mala ratxa en aquest inici de temporada, l'entrenador del Nàstic ha afirmat que «no m'agrada jugar contra equips que vénen d'una mala ratxa perquè arriben amb tots els nivells d'atenció més alts, i l'exigència és molt més gran». «No me'n fio de ningú», ha dit.

«És un equip molt expert amb trajectòries importants, i tinc la confiança que traurem el partit endavant». Una predicció que és conseqüent a les bones sensacions aquests últims dies: «aquesta última setmana d'entrenament ha estat la millor des que jo sóc aquí».

Sobre la lesió de Pedro del Campo, Agné ha afirmat que «tenim una plantilla bona i jugadors per suplir-lo. És un jugador que s'exigeix molt físicament amb el transcurs dels partits i això ja ho venia arrossegant».

Pel que fa a les altres baixes de la plantilla, Agné ha confirmat que Nil disposarà de l'alta competitiva per poder arribar al camp, i també ho podria fer Albarrán , tot i que creu que li falta molt ritme de competició i d'entrenament. «El més crucial és que ja els tenim a prop», ha dit.

Seguint amb això, l'entrenador saragossà ha dit que és rellevant aconseguir el triomf a casa perquè això els proporcionarà molta confiança i farà que els rivals que trepitgin el Nou Estadi cada vegada estiguin més preocupats, «per la fortalesa que tenen com a locals i perquè com a visitants guanyarem partits». També perquè «l'afició encara se senti més identificada i perquè cada quinze dies encara puguem tenir més gent al camp».

Agné també ha valorat els equips que se situen per sobre de l'equip grana a la taula. «Aquesta jornada serà la novena i jo sempre he dit que els primers partits són importants». De la mateixa manera espera que el Villareal B «afluixi una mica». «Els altres crec que estem moltes igualats. «El que hem de fer nosaltres és no separar-nos i estar al final de la temporada on volem estar». Tot i això, Agné és contundent: «encara ens queden coses per millorar».

L'entrenador del Nàstic també ha parlat sobre Fullana. «És un gran futbolista, és un gran professional i una gran persona». Ha dit que «jugarà i ho farà bé». I que el necessitarà com «els necessitarem a tots».

Sobre el sistema de joc, Agné diu que «nosaltres no perdrem l'essència més enllà dels posicionaments. És important no canviar la manera de jugar, ni les intencions. Volem ser més ofensius i més agressius, ja que la nostra direcció la tenim molt clara, i és anar endavant».

tracking