Diari Més

L'Arsenal fitxa un nen de 4 anys de preescolar

El petit ja havia rebut ofertes d'altres clubs

Zayn Ali Salman, el petti que ha fitxal l'Arsenal de Londres.

L'Arsenal fitxa un nen de 4 anys de preescolarInstagram

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El club londinenc Arsenal ha fitxat un nen de 4 anys, Zayn Ali Salman, mentre encara està a preescolar, convertint-lo en el fitxatge més jove de la seva acadèmia de talents, informa aquest dijous la BBC.

Segons revela el canal públic britànic, Salman va cridar l'atenció de l'entitat britànica quan el van veure jugar amb nens que li doblaven l'edat.

«Òbviament, el vam posar amb jugadors de la seva edat, amb els nens de quatre, cinc i sis anys, i ja anava per davant de tothom», va explicar Austin Schofield, l'entrenador de Salman a l'Acadèmia de Futbol First Touch.

El preparador va destacar a la citada cadena de televisió que el nen «és molt més ràpid que la resta i més disposat a anar per la pilota. Com la colpeja, com passa la pilota, és molt millor que la resta».

«Vaig parlar amb el seu pare i va voler que el poséssim a jugar amb els més grans. Vaig pensar: per què no? veurem què tal se li dóna», va observar Schofield.

També l'observador de talents de l'Arsenal Stephen Deans va elogiar la manera de jugar del petit, qui pel que sembla ja ha rebut ofertes de «altres grans clubs» si bé sembla «compromès amb el seu club favorit».

tracking