Diari Més

Arriba el primer triatló de l'Institut Martí i Franquès de Tarragona

Se celebrarà demà, divendres, a les 10 hores

Primer dia de curs al'Institut Martí Franqués de Tarragona amb les mesures de seguretat sanitària obligades per la pandèmica del coronavirus

Primer dia de curs a l'Institut Martí Franqués de TarragonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Institut Martí i Franquès de Tarragona organitzarà demà, divendres, el primer triatló del centre en el qual participaran 50 alumnes de primer de batxillerat. La sortida tindrà lloc a les 10 hores al Reial Club Nàutic de Tarragona (RCNT) i es desenvoluparà a la zona de l'Espigó del Port de Tarragona.

Es tracta d'una activitat esportiva sorgida a partir del treball de recerca d'una alumna de segon de batxillerat, Lucía Mayolas, i compta amb el suport del departament d'Educació Física de l'institut a més de l'AMPA, el RCNT, el CN Tàrraco i el Port.

La prova està adaptada a l'alumnat amb l'objectiu d'apropar el triatló als adolescents i donar la possibilitat de gaudir d'aquest esport practicant-lo com a triatleta per un dia, o com a voluntaris ajudant en l'organització. Els participants hauran de completar 300 metres nedant, sis quilòmetres en bicicleta i 1.500 metres corrent per acabar. Des del centre esperen que sigui el primer de molts triatlons organitzats per l'Institut Martí i Franquès.

tracking