Diari Més

A pel pòquer de victòries al Nou Estadi

El Nàstic sumarà quatre triomfs seguits a casa si derrota aquest dissabte al Sabadell (19 hores) i entren en convocatòria, del filial, Marc Montalvo i Marc Álvarez

Una imatge de l'Andorra-Nàstic.

L'1x1 de l'Andorra-NàsticFC Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona vol tornar a ser el del Nou Estadi. El conjunt que entrena Raúl Agné és un equip completament diferent quan juga a casa i quan ho fa lluny del Nou Estadi. Aquest dissabte, tornarà a actuar davant de la seva pròpia afició, on ha aconseguit ple de victòries aquesta campanya.

Nou punts de nou possibles a terreny propi converteixen als tarragonins en un conjunt temible quan juga a casa. Sumar el quart triomf consecutiu com a local ajudaria també a intentar escalar alguna posició i acostar-se al lideratge.

Cinquè i amb onze punts, el quadre tarragoní dista a sis del líder Villarreal B, situació ben diferent a la d'un Sabadell que és antepenúltim, amb quatre punts sumats i sense estrenar el caseller de victòries. Per altra banda, tots els desplaçaments dels sabadellencs han significat punts pels d'Antonio Hidalgo, encara que tan sols han estat empats (tres).

El filial, ben present

Les grans novetats de la convocatòria d'Agné seran dos futbolistes del filial. Marc Montalvo, que agrada molt a Agné i que ja ha anat convocat en alguna ocasió, serà un dels integrants de la banqueta. Per la seva banda, l'habilidós extrem Marc Álvarez s'estrenarà amb el primer equip en la que és la seva segona temporada al CF Pobla de Mafumet.

El conjunt grana arriba al partit amb les baixes dels lesionats Pol Ballesteros i Carlos Albarrán, mentre que tampoc hi seran Jannick Buyla ni Alexandar Cirkovic. El primer, perquè està convocat amb la seva selecció i, el segon, perquè encara no disposa de la documentació necessària per poder debutar a Espanya.

Així les coses, Agné alinearà Manu García a la porteria i la defensa la formaran, de dreta a esquerra, Pol Domingo, Alex Quintanilla, Aythami Artiles i Joan Oriol. A la medul·lar hi podria tornar Francesc Fullana per actuar amb Pedro Del Campo, a la dreta hi jugarà Robert Simón i la gran novetat podria ser la inclusió de Nil a l'esquerra. Carbia i Pablo serien els escollits en punta d'atac.

Edgar Hernández, lesionat en el lligament lateral intern del genoll dret a Andorra, entrarà a la convocatòria però no serà de la partida.

tracking