Diari Més

Beisbol

Els Wolves fan tocar el cel al beisbol tarragoní en arribar a Primera

És la primera vegada que un equip de la província actua en una competició tan elevada

El CBS Wolves de Tarragona, orgullós per poder portar arreu el nom de la ciutat.

Els Wolves fan tocar el cel al beisbol tarragoní en arribar a PrimeraDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El beisbol tarragoní passa enguany per un gran moment. I és que, per primera vegada a la història, un conjunt de la província competeix a la lliga nacional, portant la bandera de Tarragona arreu del país. De fet, el CBS Wolves es va estrenar, a finals de setembre, amb victòria en la categoria de Primera Divisió sènior davant del Gavà Gris, per un resultat de 6-1.

El president de l'entitat tarragonina, Marc Sangüesa, assegura en declaracions a aquest mitjà estar molt satisfet per la proesa. «És la primera vegada que un equip de beisbol de la província de Tarragona competeix a la categoria de Primera i, a més, guanya els dos partits que ha disputat (va derrotar també al Barcelona Vermell, 9-3)», manifesta.

Aquesta gran fita s'ha pogut assolir gràcies a l'incansable feina que realitza un club que també ofereix la possibilitat de jugar a softball. Gairebé tots els equips de l'entitat juguen al Complex Educatiu de Tarragona, encara que el primer equip, el que abandera el club, no pot fer-ho. És així perquè la reglamentació impedeix actuar en lligues nacionals amb les mides que ofereix la gespa de l'antiga Universitat Laboral. Per aquest motiu, van haver de buscar una solució. «Hem de llogar unes instal·lacions a Viladecans per poder jugar els nostres partits com a locals, ja que el nostre camp no és apte per a la categoria abans mencionada», recorda un Marc Sangüesa que lamenta que «encara no s'han invertit diners per a crear un espai adequat per al nostre esport».

A poc a poc

Ara bé, lluny de criticar les administracions, el màxim dirigent de l'entitat té molt clar que «sabem que hi ha ganes de poder posar en marxa algun projecte al respecte, encara que som molt conscients que aquests processos són lents». «Només esperem que es comencin a construir els camps necessaris, a poc a poc, però ja hem explicat que és una acció necessària per poder continuar creixent».

Actualment, el CBS Wolves compta amb un total de sis equips entre masculins i femenins, amb fins a 118 federats. Tenen molt de mèrit aquestes xifres tenint en compte que l'entitat va néixer fa tot just quatre anys.

tracking