Diari Més

El Sabadell, la sorpresa negativa del grup 2 en l'inici de la temporada

El pròxim rival del Nàstic està situat, sorprenentment, en posicions de descens a Segona RFEF amb quatre punts de divuit en joc

Un moment de la derrota del CE Sabadell, la setmana passada, a casa contra el filial del Villarreal (0-1).

El Sabadell, la sorpresa negativa del grup 2 en l'inici de la temporadaCE Sabadell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona rebrà un rival ferit al Nou Estadi aquest dissabte, a partir de les set de la tarda. El Sabadell, que havia de ser un dels principals candidats a ascendir a Segona Divisió A, tant per pressupost com pel fet de provenir d'aquesta categoria, està decebent, i molt.

El pròxim rival dels grana arribarà al duel en una situació més que compromesa: en descens i sense haver guanyat cap partit dels sis que s'han disputat fins ara a la Primera RFEF. Quatre punts de divuit possibles és una xifra més que pobre per a un conjunt que compta amb una plantilla, en principi, més que competitiva per a poder plantar cara als més grans en el grup segon de la tercera categoria del futbol espanyol.

Quatre empats i dues derrotes és el resum més clar d'un equip que és millor fora de casa que quan juga davant de la seva afició, ja que lluny de Sabadell és on ha sumat tres dels quatre punts que té a la butxaca. Va ser en les visites a Algeciras i Sevilla Atlético (0-0) i al camp de l'Alcoyano (1-1).

No és el Sabadell un equip que encaixi una xifra exagerada de gols. N'ha rebut cinc en els sis duels disputats. El gran problema, però, resideix en la seva manca d'efectivitat de cara a porteria. Tan sols dues dianes marcades significa que n'anota una cada tres partits disputats. Aquests són números clars de descens directe, una situació que voldran revertir els d'Antonio Hidalgo, tècnic que està a la corda fluixa, però que, de moment, compta amb el suport de la seva Junta Directiva. Els dos gols que han anotat els sabadellencs han estat obra de futbolistes de la parcel·la defensiva, com ho són el lateral esquerre Diego Caballo i el central César Morgado. Els davanters tenen la pólvora mullada.

L'única baixa que tindran els barcelonins serà la del polivalent defensor Iago Indias, que encara no ha debutat aquesta temporada per culpa d'una lesió. Per altra banda, Óscar Rubio, lateral dret que va vestir la samarreta del Nàstic durant la temporada 2007-08, tornarà al Nou Estadi, encara que ho farà com a rival. Rubio, als seus 37 anys, acumula més de 500 partits entre la Segona A, la Segona B i la Primera RFEF. Un dels màxims perills del Sabadell és Alfred Planas, extrem que va arribar a ser titular en l'últim CF Reus, a Segona A, i que busca el seu lloc en el futbol espanyol després del seu pas pel filial del Valencia.

Pel que fa al Nàstic, Raúl Agné tindrà tres baixes segures i una de molt probable. Carlos Albarrán i Pol Ballesteros estan lesionats, amb què encara no podran estar a disposició de l'entrenador. Per altra banda, Alexandar Cirkovic no té la documentació necessària per poder jugar i no serà possible la seva convocatòria. Finament, Edgar Hernández, amb un esquinç en el lligament lateral intern del genoll, té molt difícil la seva participació.

tracking