Diari Més

Agné: «El Sabadell ve tocat i no ens regalarà res»

L'entrenador grana vol seguir mantenint la ratxa de victòries de l'equip com a local

El tècnic grana, Raül Agné.

Raúl Agné: «Aquest grup està molt compromès, és fantàstic»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona jugarà demà al Nou Estadi contraun CESabadell necessitat. El matx serà a les 19 hores i els granes han de mantenir-se forts a casa davant una afició que vol veure com l'equip guanya els tres punts després de perdre el cap de setmana passat a Andorra.

«El futbol és partit a partit i no perdre ara és el més important» ha començatRaulAgné. «Som conscients que venim de perdre i també que juguem de local i som molt fiables, hem de donar continuïtat a aquesta fiabilitat».

Preguntat pel rival del Nàstic, un equip que es troba a la part baixa de la classificació i que no ha guanyat encara cap partit, l'entrenador grana ha dit que «ve tocat i no ens regalarà res». «No me'n refio de la classificació, tenen bons jugadors i un bon entrenador que porta amb ells molt de temps, no me'n fio perquè són un equip que ens complicarà molt la vida» ha indicat, per acabar dematisantque «sempre que un equip ve de perdre és més perillós». També ha volgut remarcar que «és un equip que fora de casa no ha perdut».

«Veig l'ampolla mig plenaperquefemles coses bé, dono molt de valor a l'inici que hem fet i l'únic que volem és donar-li continuïtat» ha ditAgnésobre el seu equip.

Sobre l'onze inicial ha explicat que «mai faig canvis en funció del resultat anterior, ho faig en funció del que crec que hem d'anar millorant». «Això també m'ajuda al fet que els jugadors se sentin importants», ha dit. El que si ha deixat que clar és que «Pedro delCampono és una opció pel lateral esquerre, és un jugador massa important per dintre per a nosaltres», i ha reconegut que la banda esquerra és la zona que genera més maldecaps al tècnic, però es mostra confiat que al final s'acabaran torbant solucions.

Sobre la nova gespa del Nou Estadi,Agnés'ha mostrat encantat.

tracking