Diari Més
Robert Simón

Jugador del Gimnàstic de Tarragona

«Equips es van interessar en mi, però volia venir al Nàstic»

L'extrem reconeix que l'equip ha de millorar com a visitant i es mostra feliç per l'afició que s'ha trobat a Tarragona

Robert Simón és una fletxa per la banda dreta i enguany també ha hagut d'actuar en ocasions de lateral dret a causa de les necessitats del partit.

«Equips es van interessar en mi, però volia venir al Nàstic»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

—Com s'està trobant Robert Simón al Nàstic?

—Quan un fitxa pel Nàstic arriba amb aquestes expectatives. Tot el que m'he trobat és molt positiu i molt agradable i tothom m'està acollint fantàsticament.

—Està jugant pràcticament tots els minuts. S'ho esperava?

—No, la veritat és que estic sorprès. Quan un aterra en un club com aquest, coneix la competència que hi haurà. Ha estat una sorpresa, però intentaré mantenir-me a l'onze el màxim possible per ajudar a l'equip.

—El condiciona molt, defensivament, el fet de jugar amb un 4-4-2?

—No, la veritat és que no. És un sistema amb el qual ja havia jugat abans i acaba sent el mateix que amb un altre dibuix. He d'ajudar al lateral de la meva banda i als mig centres.

—Què creu que li falta a l'equip per començar a guanyar partits fora de casa?

—L'altre dia no vam estar bé. A Andorra hi va haver moments en els quals ens van passar per sobre. A Sanlúcar (contra l'Atlético Sanluqueño) les millors ocasions van ser nostres i el dia del Madrid Castilla el més just hauria estat un empat. Sabem que no vam estar bé a Andorra i també som coneixedors que en el nostre pròxim desplaçament, a Castelló, hem de fer un pas endavant.

—Quins han estat el millor i el pitjor partit que ha fet, segons el seu criteri, el Nàstic aquesta temporada?

—El pitjor, el de l'Andorra. A casa estem fent molt bons partits, em costaria quedar-me amb algun d'ells, però potser escullo el de la remuntada contra l'Alcoyano (2-1), per tot el que va suposar per a nosaltres i per l'afició.

—El fet de no guanyar fora els condiciona a casa en el sentit de tenir l'obligatorietat de sumar sempre de tres en tres a casa?

—Sabem que si volem estar a dalt, fora de casa hem de fer un pas endavant. Sí que et condiciona una mica i afrontes el partit de casa amb una mica de pressió, però també som molt conscients que pocs punts s'han d'escapar del Nou Estadi i que, per aquest motiu, gairebé sempre hem de guanyar davant dels nostres aficionats.

—Jugar davant de 5.000 o 6.000 persones ajuda.

—I tant que ajuda! Per això, vull dir-li a l'afició que toca seguir animant al Nàstic, que ho estan fent de meravella i que l'equip necessita el seu suport. Els necessitarem tot l'any, ja que són una part molt important de l'equip.

—En moments puntuals, està actuant com a lateral dret. S'hi sent còmode?

—Sí, em puc adaptar a tota la banda, on em necessiti l'entrenador.

—Per la banda esquerra o en punta ha jugat en alguna ocasió?

—En punta, sí. L'any passat, al Badalona, també utilitzàvem el 3-5-2 i, en ocasions, jo jugava com a davanter centre.

—Què significaria no pujar a Segona A?

—Seria un pal gros. Tots sabem quin és el nostre objectiu, que és el d'estar a dalt. L'equip treballa bé i està en sintonia.

—En quin moment es posa en contacte amb vostè el Nàstic per contractar-lo?

—A principis de maig hi va haver una primera presa de contacte i, entre finals del mes de maig i principis de juny ho vam tancar. Al final, quan les dues parts s'entenen i tenen clar que volen anar de la mà, és més senzill.

—S'havien interessat més equips en la seva contractació?

—Sí, n'hi va haver alguns, però jo tenia clar que la meva primera opció era venir aquí. Soc català, conec el club i sé què significa fitxar pel Nàstic i em feia il·lusió venir aquí.

—Sergi Parés va dir durant la seva presentació oficial que Robert Simón va ser el millor jugador de la primera fase de tota la Segona Divisió B la passada temporada. Quina pressió...

—No, però és d'agrair que el director esportiu del Nàstic digui aquestes paraules de tu. Per a mi és una motivació més. Aquest any també vull ser un jugador diferencial aquí.

—Es veu jugant la pròxima temporada a Segona A amb el Nàstic?

—Sí, n'estic convençut.

tracking