Diari Més

Edgar té un esquinç en el lligament lateral intern i vol jugar dissabte

El davanter del Nàstic es va lesionar a Andorra i les previsions eren molt més pessimistes, ja que es temia un possible trencament

Edgar Hernández, feliç després de marcar un gol a l'Alcoyano fa dues jornades.

Edgar té un esquinç en el lligament lateral intern i vol jugar dissabteNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Immillorables notícies pel Gimnàstic de Tarragona, que podria comptar amb Edgar Hernández de cara al partit d'aquest dissabte, contra el Sabadell, al Nou Estadi. El davanter, tal com van assegurar ahir els serveis mèdics del club, pateix un esquinç en el lligament lateral intern de la cama dreta patit en el transcurs del partit de diumenge contra l'Andorra.

Ni en la millor de les previsions apareixia que es tractés d'un esquinç de grau 1 i, per tant, tot i que sembla complicat, té opcions de tenir minuts contra els sabadellencs.

Ara bé, pensar que Edgar podrà jugar contra el seu exequip és, per altra banda, ser extremadament optimista. Si es va produir l'esquinç diumenge a la tarda i el proper duel és el dissabte de la setmana següent, significa que el punta, als seus 34 anys, s'hauria recuperat d'una lesió de genoll en tan sols sis dies.

Les ganes del futbolista de jugar contra l'equip en el qual va militar les últimes temporades són tan grans que, a dia d'avui, la seva intenció és la de poder saltar a la gespa del Nou Estadi. Els serveis mèdics i l'entrenador no correran riscos, però Raúl Agné té clar que, si pot donar minuts al davanter, aquests seran de molta qualitat. Edgar s'ha fet amb la titularitat i totes les seves aparicions aquesta temporada han estat mel per a un Nàstic que el necessita, no tan sols pel que aporta en atac, sinó també pel que pot ajudar en la faceta defensiva i, fins i tot, en la construcció del joc, com va demostrar aquest diumenge a Andorra.

Parlant amb més prudència, des de l'entitat sí que confien que pugui jugar la setmana vinent a Castelló, encara que, en el comunicat que el club va enviar ahir als mitjans de comunicació, no va especificar el grau de la lesió i va assegurar que «la seva evolució marcarà la disponibilitat». Així, deixa oberta la porta de la seva tornada per a qualsevol moment.

Carbia, Pablo i Pedro

Si Edgar pot tenir algun minut, amb tota probabilitat, no serà titular aquest dissabte contra els sabadellencs, en el duel que arrencarà a les cinc de la tarda. Per tant, el seu lloc se'l disputaran Fran Carbia, Pablo Fernández i Pedro Martín.

Tenint en compte que Agné sempre es mostra imprevisible pel que fa als homes escollits a la davantera, fer una travessa a dia d'avui és molt complicat, encara que Fran Carbia, que ha tingut molts minuts en els últims partits, podria ser un dels escollits. Pablo Fernández el podria acompanyar, ja que és més semblant a Edgar pel que fa a la seva forma d'actuar, fent jugar a la resta de l'equip.

Les baixes

Amb el gran dubte d'Edgar Hernández, seran tres les baixes segures de cara al partit de dissabte davant dels barcelonins. Carlos Albarrán i Pol Ballesteros continuen recuperant-se de les seves lesions i encara estaran algunes setmanes més en el dic sec. Per altra banda, Jannick Buyla no podrà participar perquè anirà convocat amb la seva selecció en el marc dels dos enfrontaments classificatoris que disputarà en la tercera fase de la Copa del Món de Qatar 2022.

El jugador està concentrat amb el seu combinat des de dilluns i cal recordar que la Selecció de Guinea Equatorial tindrà un doble duel davant Zàmbia. Demà, com a local, jugarà al Nuevo Estadio de Malabo a les sis de la tarda, mentre que diumenge, el National Heroes Stadium de Zàmbia acollirà el partit de la jornada número 4 on tots dos combinats novament lluitaran per la segona plaça del grup B. La tornada de Jannick a Tarragona està prevista de cara al dimarts dia 12 d'octubre per preparar l'enfrontament davant el Castellón a Castalia.

tracking