Diari Més

Gimnàstica rítmica

Un miler de gimnastes participaran al Trofeu Ciutat de Reus de dissabte

Hi prendran part un total de 46 clubs

Organitzadors i col·laboradors durant la presentació.

Un miler de gimnastes participaran al Trofeu Ciutat de Reus de dissabteAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torna el Trofeu Ciutat de Reus de gimnàstica rítmica. Aquest dissabte, el Pavelló Olímpic acollirà la cinquena edició d'una cita que espera rebre gairebé 1.000 gimnastes procedents de 46 clubs provinents de vuit comunitats autònomes.

A les nou del matí s'iniciarà la competició i finalitzarà a les vuit del vespre. Es realitzaran quatre lliuraments de premis per tal de donar compliment a totes les mesures de prevenció establertes pels protocols de la covid. Les categories que hi participen són conjunts de prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet, júnior i sènior de copa base, absolut i primera categoria. Com a novetat, enguany es comptarà amb la participació de l'equip sènior de la selecció nacional de gimnàstica rítmica, que competirà a les tres de la tarda.

L'esdeveniment comptarà amb l'apadrinament de dues figures esportives de Reus, com l'Ari Sánchez, jugadora de pàdel que actualment ocupa la segona posició al rànquing World Padel Tour, i en Sergi Roberto, futbolista del FC Barcelona.

Com ja s'ha produït amb anteriors edicions, s'incorporà al trofeu un vessant solidari, col·laborant amb l'entitat #pelsvalents (venda de mascaretes i rifes) amb l'objectiu de recaptar recursos econòmics per a la investigació, tractament i cura pels nens amb càncer.

Aquest esdeveniment esportiu atraurà a la ciutat de Reus unes 2.000 persones, comptant-hi gimnastes, famílies i altres acompanyants. Aquestes persones s'hi trobaran al pavelló distribuïdes amb diferents franges horàries per mantenir les mesures de sanitàries.

Per altra banda, diumenge està prevista la primera fase Copa Catalana Conjunts tardor nivells IV, V, VI i VIII al Pavelló Olímpic de Reus amb la participació d'unes 500 gimnastes.

tracking