Diari Més

El Nàstic, pendent d'Edgar Hernández

El davanter va caure lesionat a l'Andorra i Raúl Agné va opinar que la principal hipòtesi és que té afectat el lligament lateral intern

Edgar Hernández, durant un enfrontament disputat aquesta temporada al Nou Estadi

El Nàstic, pendent d'Edgar HernándezNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Edgar Hernández té molt preocupat al Gimnàstic de Tarragona. El davanter grana va caure lesionat aquest diumenge en el transcurs del partit contra l'Andorra i les primeres impressions van ser realment negatives. El futbolista es va sotmetre ahir a una ressonància magnètica i avui se'n coneixeran els resultats, de forma que en les pròximes hores tothom sortirà de dubtes.

En una acció molt desafortunada, Edgar va patir una lesió que podria mantenir-lo apartat dels terrenys de joc durant algunes setmanes, encara que ara és aviat per poder realitzar cap mena d'hipòtesi. Raúl Agné, tècnic del primer equip grana, va mostrar-se moderadament optimista després del duel a Andorra. Concretament, va comentar que inicialment pensava que es podia tractar d'una lesió, encara que, després de les primeres exploracions realitzades per l'equip mèdic, tot apuntava que es podia tractar del lligament lateral intern.

Si Agné té raó i finalment es tracta d'una lesió d'aquest tipus, el temps de recuperació serà sensiblement inferior al d'un lligament encreuat. Si pateix un esquinç en el lateral intern, el període de recuperació podria anar dels deu dies als tres mesos, en el pitjor dels casos. Sempre depèn del grau (1, 2 o 3). Si fos un trencament, estaríem parlant d'un temps de recuperació molt major, però s'ha de ser curós i esperar que els serveis mèdics del Nàstic detallin la lesió concreta i el seu temps de recuperació.

El que estava en millor forma

Si hi ha una posició del camp en la qual hi ha competència al Nàstic és a la davantera. Quatre futbolistes integren aquest rol i, entre tots ells, el que es trobava en un millor estat de forma era, precisament, Edgar Hernández. A base d'entrega, d'aportar en defensa i en atac, i de gols l'ex del Sabadell s'havia guanyat la titularitat, la qual es veurà frenada, probablement, amb la seva lesió.

De tots els jugadors que van saltar al camp de l'Andorra, Edgar va ser el més destacat. Se'l va veure en accions defensives per darrere, fins i tot, dels centrecampistes. Va organitzar el joc quan va ser necessari i va imposar por als defensors rivals. Mai va tenir pilotes clares de gol i, per aquest mateix motiu, no va poder rematar a porteria. I és que Raúl Agné valora molt les capacitats i el rendiment del futbolista del Nàstic, el qual va fer un pas enrere procedent de la Segona Divisió A buscant ser important en un projecte.

En el que va de campanya, Edgar han disputat un total de 251 minuts. Ha disputat els sis enfrontaments en joc i ha sortit com a titular en dues ocasions, que corresponen al duel del Nou Estadi contra l'Alcoyano i al d'aquest diumenge a Andorra. Dos gols posen en valor el seu rendiment, xifra únicament igualada per Javi Bonilla, amb els mateixos partits disputats, però amb 223 minuts.

L'únic punta que ha vist porteria exceptuant Edgar Hernández és Fran Carbia, amb un gol en 300 minuts, mentre que Pablo Fernández i Pedro Martín encara no saben què vol dir marcar un gol en la 2021-22.

tracking