Diari Més

Xisco Muñoz deixa de ser entrenador del Watford FC de la Premier League

L'exgrana ha estat destituït per la «mala tendència» de l'equip aquest inici de lliga

Xisco Muñoz deixa de ser entrenador del Watford FC de la Premier League

Xisco Muñoz deixa de ser entrenador del Watford FC de la Premier LeagueEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El club Watford FC de la Premier League anglesa va anunciar aquest diumenge l'acomiadament del seu entrenador, l'espanyol Xisco Muñoz, a conseqüència de la «mala tendència» de l'equip en les últimes jornades.

El que un dia va formar part del Gimnàsticde Tarragona va ser seleccionat entrenador del Watford FC anglès el desembre de 2020, acompanyat del també exgrana Jordi Abella en el seu cos tècnic. Durant aquest temps, va aconseguir pujar a l'equip anglès a la màxima categoria. Després d'un inici de temporada encadenant mals resultats ha estat destituït.

«El Consell creu que les recents actuacions indiquen una tendència negativa en un moment en què la cohesió de l'equip hauria d'estar millorant visiblement», va assenyalar el Watford en un comunicat.

Xisco abandona així la banqueta de l'equip quan aquest figurava en la posició desena quarta en la taula, després d'haver aconseguit set punts en set partits disputats.

«Els Hornets sempre li estaran agraïts a Xisco pel paper que va jugar a aconseguir l'ascens (la passada temporada) i li desitja que li vagi bé en la seva carrera futura en el futbol», van agregar els responsables de l'equip de la perifèria nord de Londres.

El club no realitzarà més comentaris fins que s'anunciï «de manera imminent» el nom de la persona que reemplaçarà a Xisco Muñoz com a entrenador.

L'espanyol va arribar a la banqueta de Vicarage Road el desembre passat i va portar al Watford a acabar en segon lloc de la Championship la temporada passada, aconseguint així el seu retorn a l'elit.

La seva derrota ahir, dissabte, contra el Leeds per 1-0, amb gol del central espanyol Diego Llorente sembla haver acabat amb la paciència dels rectors del club.

Precisament, en les seves primeres reaccions en xarxes socials els aficionats del Watford es mostren crítics amb l'acomiadament i alguns l'atribueixen al gran precedent del Leeds de Marcelo Bielsa, que la temporada passada com acabat d'ascendir va causar sensació en la Premier i va acabar en la novena plaça.

tracking