Diari Més

Agné: «No ens hem sentit còmodes pel terreny de joc, per la pluja i pel rival»

El tècnic grana confirma que Edgar pateix una lesió en el lligament lateral intern del seu genoll

Agné, amb el seu segon, Dani Vidal, en una imatge d'arxiu.

Raúl Agné: «Ha estat un resultat just contra un rival difícil de batre»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Raúl Agné va ser clar després de la derrota a Andorra. «S'ha de felicitar l'Andorra, que ha estat millor que nosaltres», va dir el tècnic, qui no va voler posar cap excusa al mal partit dels seus i a la superioritat del rival.

El tècnic de Mequinença va valorar el duel de la següent manera: «Els primers 25 minuts han estat nostres i hem tingut una ocasió molt clara, però a partir d'aquí ells han començat a controlar i, a la segona meitat, ens hem trobat amb un xut de fora de l'àrea».

Segons l'entrenador, «no ens hem sentit còmodes pel terreny de joc, per la pluja i perquè el rival també juga». Els gols, a més, van ser perfectament evitables. Començant per l'últim, el que arriba després d'un servei de banda en el qual bada Alex Quintanilla, Agné va apuntar que «el segon gol és el reflex del que ens ha passat aquí». I, en el primer, en el qual Manu García va ser responsable directe. Sobre el meta, Agné no s'amaga: «Falla, no coordina bé el xut i la pilota li entra entre el cos».

«Ha estat el pitjor partit que hem fet fora de casa, l'equip ho ha intentat i no ha pogut», va resumir l'entrenador, qui no va entrar a valorar el criteri arbitral, encara que se'l va notar molest amb el tema. «Jutgeu vosaltres l'àrbitre», va dir.

Finalment, sobre la lesió d'Edgar, va lamentar que «el primer diagnòstic és lligament lateral intern, però demà li han de fer les proves», encara que «he patit perquè pensava que era una lesió en lligament encreuat».

tracking