Diari Més

El Nàstic busca fer el seu propi cim

Els grana volen acosneguir la primera victòria a domicili al camp del FC Andorra aquest diumenge a les 17:00

Robert Simón, una de les sensacions d'aquesta temporada.

El Nàstic busca fer el seu propi cimNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona busca fer el seu propi cim per aconseguir la primera victòria a domicili de la temporada. Com és tradicional per a tots els que pugen a Andorra, els de RaülAgnébuscaran tornar cap a casa amb un regal, en aquest cas, amb tres punts a la butxaca. Els grana han començat amb força aquesta temporada, amb un balanç de tres victòries, un empat i una derrota i solament tenen un compte pendent: guanyar fora de casa.

A la PrimeraRFEFs'està demostrant que és molt important fer de casa un fortí i esgarrapar els punts que es puguin a domicili. El Nàstic està aconseguint el primer, ara toca aconseguir la victòria davant unFCAndorra que no guanya des de la primera jornada. Els d'EderSarabiahan fet un inici irregular, amb tres empats, una victòria i una derrota i es troben necessitats de sumar de tres en tres ràpidament si no es volen desenganxar de la part alta de la classificació. Tot i no aconseguir moltes victòries, elFCAndorra ha demostrat ser un os dur de rosegar, lluitant cada partit i aconseguir empatar partits on es quedava pel darrere del marcador en diverses ocasions.

Els de RaülAgnébuscaran mostrar-se contundents a les bandes per aconseguir els tres punts, amb les baixes deCarlosAlbarráni PolBallesterosper lesió,KarimL'Kouchas'ha quedat fora de la convocatòria igual queCirkovic, que encara no té eltrànsfer. L'onze grana podria mantenir molts noms respecte a la darrera jornada contra l'Alcoyano.ManuGarcíaa la porteria, amb Pol Domingo al lateral dret i Joan Oriol a l'esquerre. La parella habitual d'AythamiiQuintanillaformaran l'eix de la defensa. Al centre del camp repetiran Ribelles i Pedro delCampo. A la banda esquerra hi posarà el toc de qualitatBonillai a la dreta tornarà a ser una de les sensacions d'aquest Nàstic, RobertSimón. La davantera quedaria en mans d'Edgar Hernández i Pablo Fernández. D'aquesta maneraFranCarbiatornaria al seu paper de revulsiu, encara que no es descarta que aparegui a l'onze titular.

El Nàstic s'enfrontarà contra elFCAndorra aquest diumenge a les 17:00 a l'Estadi Municipal.

tracking