Diari Més

El Nàstic visitarà un Andorra mancat d'estabilitat en aquest inici de curs

Els d'Eder Sarabia han començat amb mals resultats i molts canvis en els onzes i els tarragonins se'n volen aprofitar

Carlos Martínez, durant el partit disputat entre el FC Andorra i l'Atlético Baleares aquesta temporada (2-2), en el qual va marcar.

El Nàstic visitarà un Andorra mancat d'estabilitat en aquest inici de cursFC Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diumenge, a partir de les cinc de la tarda, toca visitar l'Andorra. El Gimnàstic de Tarragona, en gran dinàmica després d'un més que notable inici de temporada, afrontarà el tercer desplaçament de la 2021-22 amb l'esperança que sigui el primer de molts del qual torna amb els tres punts sota el braç.

Al davant, un Andorra que està realitzant un inici de temporada irregular. Primer, perquè la seva situació a la classificació no és l'esperada, sis punts de quinze possibles i classificat en onzena posició. Però, en segon terme, resulta intrigant la presa de decisions del seu entrenador, un Eder Sarabia que està realitzant molts canvis i que està sorprenent amb alineacions en les quals desapareixen teòrics titulars. El tècnic pren totes aquestes determinacions sempre en benefici de l'equip i, segurament, veu coses que la resta que no segueixen l'equip no poden captar, però no deixa de sorprendre que jugadors teòrics fixos es quedin al banc.

Per posar alguns exemples, la passada jornada, en l'empat dels andorrans al camp de l'UCAM Murcia, es van quedar al banc homes com el porter Nico Ratti, el centrecampista Martí Riverola, el lateral esquerre Martí Vilà, el mig Rubén Bover o el punta Rubén Enri. Un onze amb moltes sorpreses que va ser capaç d'esgarrapar un punt a Múrcia i que podria tenir continuïtat o bé patir canvis, mai se sap.

Ara bé, el màxim perill dels andorrans no és cap dels abans esmentats. Carlos Martínez és el killer que sempre posa en alerta les defenses rivals i el futbolista del qual hauran d'estar pendents especialment Alex Quintanilla i Aythami Artiles, els dos centrals del Nàstic. Ara mateix, Martínez, de 35 anys, té un gol en el seu compte particular, però, si es tenen en compte els registres de les passades temporades, passarà de la desena de dianes sense gaire complicacions.

Els andorrans són un equip que s'assembla a l'escola Barça. Sense buscar tant el joc combinatiu, ja que la categoria no convida a fer-ho, Eder Sarabia intenta adaptar el seu 4-3-3 al màxim joc de possessió possible. Les mides de l'estadi de Prada de Moles no són les adients per a poder allargar molt el camp, però els andorrans sempre troben moments per a posar en pràctica el seu futbol.

Pel que fa al capítol de baixes, segueixen les mateixes de la setmana passada. En total, hi ha tres lesionats. Cañete, juvenil en dinàmica del primer equip n'és un. L'altre, Guti, que és el tercer porter i, finalment, tampoc podrà actuar per estar en el dic sec Marc Pedraza. El centrecampista tan sols ha disputat 34 minuts en el que va de campanya i ha de ser un pilar aquesta temporada a l'Andorra, on complirà el seu segon curs després d'arribar procedent del Mallorca.

tracking