Diari Més

Agné: «Penso que nosaltres som millors i amb això competirem»

El Nàstic vol emportar-se la primera victòria fora de casa contra un Andorra «candidat a estar a dalt»

El tècnic grana, Raül Agné.

Raúl Agné: «Aquest grup està molt compromès, és fantàstic»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest diumenge a les 17 hores el Nàstic visita l'Andorra amb la intenció de sumar tres punts fora de casa, la nota discordant en aquest bon inici de temporada on el conjunt grana ho ha guanyat tot a casaperòno s'ha endut cap victòria com a visitant.

Sobre aquest punt l'entrenador del GimnàsticRaulAgnés'ha mostrat tranquil: «No estic preocupat, no sé quan arribarà la primera victòria fora de casa, però a mi el que em preocupa és millorar el dia a dia i que l'equip tingui ambició per estar a dalt». «Hem d'acceptar el repte que tenim i sé que el resultat fora de casa arribaran, potser algun dia no guanyem a casa» ha sentenciatAgné.

Pel que fa al rival l'ha definit com un equip que combina bé, que té un bon joc posicional i ha assegurat queesun rival «candidat a estar a dalt», però ha volgut remarcar que «jo penso en els meus i no amb el rival,anem a plantarcara, penso que nosaltres som millors i amb aixòanem a competiron sigui».

Preguntat sobresijugar en un camp amb gespa híbrida pot influenciar el joc del seu equip,Agnés'ha mostrat molt contundent: «No s'haurien de permetre camps amb gespa artificial si ens hem de professionalitzar». «Prefereixo jugar amb un camp d'herba», ha finalitzat.

tracking