Diari Més

El Barça posarà a prova ben d'hora els límits del Reus Deportiu

El gran duel entre dos dels aspirants a l'OK Lliga arribarà amb els equips encara posant-se a to

Raúl Marín, durant la victòria del Reus contra el Palafrugell del passat diumenge.

El Barça posarà a prova ben d'hora els límits del Reus DeportiuGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus Deportiu-FC Barcelona més matiner que es recorda en els últims anys arriba aquest diumenge al Palau d'Esports. Un dels dos o tres partits més vibrants i de més alt nivell de l'OK Lliga no ha trigat a fer acte de presència aquesta temporada i, a partir de les set, dos dels gegants d'aquest esport mesuraran forces a la capital del Baix Camp.

Tots els equips es troben encara en fase de rodatge, però per tal de poder tenir opcions de guanyar el títol nacional, no val a badar. Tots dos conjunts han guanyat els dos partits en joc fins ara. Sis punts cadascun d'ells que els deixen primer (Barça) i segon (Reus). Únicament els de la Ciutat Comtal, els reusencs i el Club Patí Manlleu han fet ple de punts en aquest inici, sempre pendents del duel que ha d'enfrontar al Lleida i a l'HC Liceo. Com que els lleidatans i els gallecs han sumat els tres punts, si algun dels dos sortís victoriós en la cita ajornada, també es col·locaria en aquestes primeres posicions.

Contra un pressupost com el del Barça, en una competició tan llarga com l'OK Lliga, és molt complicat poder competir. Ara bé, el Reus ha completat enguany una gran plantilla que pot plantar cara a qualsevol i, la primera pedra per poder tenir opcions de títol, es col·locarà amb un triomf davant dels barcelonins.

Perquè això succeeixi, s'han de produir diversos factors. Primer, que als de Jordi Garcia els surti un partit perfecte. Segona, si pot ser, que els visitants no tinguin el seu millor dia. I tercer, i gairebé més important, que el Palau sigui una olla a pressió: que assisteixin els aficionats que assisteixin a la cita, es deixin la pell i no deixin d'animar als jugadors en cap moment.

Els reusencs arribaran al duel després de derrotar, a pista contrària, l'HC Igualada (3-6). La setmana passada van vèncer al CH Palafrugell, 4-3, amb què el d'aquest diumenge serà el segon partit consecutiu davant de la pròpia afició.

La primera victòria de la temporada del Barça també va ser molt ajustada (2-3 a la pista del Club Patí Voltregà), encara que la segona va ser terrorífica per un rival al qual també va derrotar el Reus (11-1 a l'Igualada).

tracking