Manu García, Quintanilla i Aythami són els únics que ho han jugat tot al Nàstic

El porter i els dos defensors acumulen 450 minuts en Lliga, seguits per Robert Simón, que tan sols se n'ha perdut vuit

Manu García, durant, la victòria del Nàstic de divendres contra l'Alcoyano (2-1).Nàstic

Gran part de la força d'aquest Gimnàstic de Tarragona radica en el fet que una bona part dels jugadors de la primera plantilla estan sent importants en aquest inici de temporada. Aquesta circumstància provoca que molts d'ells hagin gaudit ja de minuts i que, per tant, escassegin els futbolistes que ho han jugat absolutament tot. I és que tan sols hi ha tres jugadors de la primera plantilla que no han descansat ni un instant en el que va de campanya, com són el porter Manu García i els centrals Alex Quintanilla i Aythami Artiles.

Aquests tres jugadors són els únics que han disputat els 450 minuts (més els respectius temps de descompte) en joc. És una xifra força remarcable, ja que han estat un total de disset els futbolistes que han actuat amb la samarreta del Nàstic en el que portem de temporada.

Hi ha una sèrie d'efectius que han jugat gairebé la totalitat dels minuts, però que han estat substituïts en algun moment d'algun enfrontament. Després dels tres intocables, apareix Robert Simón, qui suma un total de 442 minuts de joc. Ha estat rellevat en dues ocasions. En cinquena posició entra en escena Joan Oriol, amb 439 minuts (ha stat substituït en una ocasió). El segueixen Pedro Del Campo (430 i una substitució) i Pol Domingo (426 i una).

Una mica més allunyat entra en escena Francesc Fullana qui, amb 340 minuts acumulats, ha disputat quatre enfrontaments, dels quals n'ha acabat tres. Tot seguit, apareixen Javier Ribelles (277), Pablo Fernández (240), Pedro Martín (235), Fran Carbia (228), Edgar Hernández (197), Javi Bonilla (162), Jannick Buyla (126), Pol Ballesteros (32) i Nil Jiménez (26).

Substitucions

Amb la recent normativa dels cinc canvis, és normal que hi hagi pocs futbolistes que hagin jugat tots els minuts en joc. De fet, el guió és el previst i l'habitual, ja que el porter mai es canvia durant un mateix enfrontament i els dos centrals, exceptuant motius de força major com lesions, tampoc es toquen en el transcurs dels enfrontaments.

Encara hi ha molts jugadors que no han disputat minuts, com són els porters Gonzi i Venetikidis i els jugadors de camp Marc Trilles, Pol Prats, Óscar Sanz, Karim L'Koucha i Carlos Albarrán (lesionat).