Diari Més

Rebategen la pista d'atletisme de Valls com la 'Marta Galimany'

L'atleta vallenca recorda als més joves que el més important en la vida és esforçar-se al màxim

Galimany, al fons de la imatge, amb les autoritats i nens que van assistir a l'acte.

Galimany, al fons de la imatge, amb les autoritats i nens que van assistir a l'acte.Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pista d'atletisme de Valls es dirà, a partir d'ara, Marta Galimany. L'atleta originària de la capital de l'Alt Camp posa el seu nom al temple en el qual ha entrenat dia i nit fins a convertir-se en una de les millors esportistes a nivell nacional i a ser reconeguda també internacionalment.

Galimany va presidir un acte en el qual va estar acompanyada de l'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i de joves de les escoles d'atletisme del FACVAC i de l'AAEET, les dues existents a la ciutat. En total, més de cent nens i nenes que van escoltar tot el que els havia de comunicar Galimany.

«M'he passat mitja vida en aquesta pista», recordava l'esportista, la qual els va animar a fer ús de l'equipament, a fer esport i els va explicar que ella, quan va començar, no era la que guanyava ni la que feia millors marques, però a base d'esforç i de creure-hi, va aconseguir acumular tants èxits durant la seva carrera.

Dolors Farré va remarcar que Marta Galimany té una forma de prendre's l'esport que atrau molt, ja que «sempre creua la línia de meta amb un somriure». Durant la celebració també es va descobrir un grafiti a l'entrada de la pista obra de l'artista Isaac Muñoz Leim.

tracking