Diari Més

Obituari

Mor Roger Hunt, campió del món amb Anglaterra el 1966

És el segon màxim golejador en la història del Liverpool

Una imatge d'arxiu de Roger Hunt amb la samarreta del Liverpool.

Mor Roger Hunt, campió del món amb Anglaterra el 1966Liverpool FC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

RogerHunt, campió del món amb Anglaterra en 1966 i segon màxim golejador històric del Liverpool, va morir aquest dimarts amb 83 anys, segons va anunciar la PremierLeague.

Huntva formar part de la plantilla que es va alçar enWembleyamb la Copa del Món de 1966, en la qual va jugar els sis partits i va marcar tres gols, i és el màxim golejador en lliga anglesa del Liverpool, amb 244 punts. En total va disputar 492 partits amb els 'Reds'i va anotar 285 gols, la qual cosa li col·loca com el segon millor artiller de l'equip, només per darrere de IanRush, que va fer 346 dianes.

«Lamentem la defunció del llegendari jugador RogerHunt. Els pensaments de tot el món estan amb la seva família i amb els seus amics en aquests moments tan difícils», va dir el Liverpool en un comunicat.

Hunt, que va ser l'únic jugador del Liverpool a jugar la final de la Copa del Món contra Alemanya en el 66, va guanyar amb el Liverpool dues lligues angleses i una FACupen els onze anys que va passar enAnfield. Després d'abandonar el club deMerseysideen 1970, va passar dues temporades en elBoltonWanderers, on va anotar 24 gols, abans de retirar-se.

tracking