El Nàstic, un equip de segones parts

Els de Raúl Agné han marcat tots els gols de la 2021-22 després del descans, sis dianes que gairebé sempre han ajudat a puntuar

Robert Simón celebra el primer gol del Nàstic aquest divendres, contra l'Alcoyano.

El Nàstic, un equip de segones partsNàstic

El Gimnàstic de Tarragona ha decidit posar emoció enguany a tots els seus partits. És més, l'equip que entrena Raúl Agné ha anotat tots els gols de la 2021-22 a la segona meitat. Sembla haver-se reservat les forces per aquell moment en el qual els partits es decideixen realment.

Agné sempre s'ha felicitat per comptar amb una plantilla en la qual tothom pot entrar i igualar o millorar el que estan fent aquells que estan sobre la gespa. Però en el cas d'aquest curs, encara és molt més notori, ja que cap diana s'ha marcat abans que l'àrbitre assenyalés el camí del túnel de vestidors.

L'únic duel en el qual el Nàstic no va aconseguir marcar va ser el del Palmar, contra l'Atlético Sanluqueño, on es van signar unes taules sense dianes. A partir d'aquí, gairebé tots els gols van ser decisius. En la segona jornada lliguera, Fran Carbia va haver d'aparèixer en el 78' per anotar l'1-0 amb el qual es va arribar al final del Nàstic-Barcelona B. Una diana a les acaballes d'un duel que va deixar els tres punts a Tarragona.

Una jornada després, el Betis Deportivo va visitar Tarragona. El resultat va ser de 2-0 i, les dues dianes locals, també es van anotar en els segons 45 minuts. La primera, en el 59' i a càrrec d'Edgar Hernández i, la segona, de Javi Bonilla, a passada de l'ex del Sabadell, en el minut 78.

L'únic xoc en el qual un gol dels tarragonins no va servir per a esgarrapar cap punt va ser el de l'Alfredo Di Stéfano, on el Nàstic va perdre per un ajustat 2-1 amb un gol de Javi Bonilla als 49 minuts de joc que va ser útil per a empatar la primera diana d'Aranda, però que va quedar neutralitzat amb el doblet del davanter del filial madridista.

Finalment, el més clar exemple del que és el Nàstic aquesta temporada. L'Alcoyano es va avançar a Tarragona aquest passat divendres gràcies a un gol de Mourad a dos minuts del descans i, a la represa, els locals ho van capgirar. Primer, amb una diana de Robert Simón en el 73' i, després, amb un Edgar Hernández que va rematar la feina quan l'electrònic del Nou Estadi assenyalava el minut 84.

Gols que serveixen

El Nàstic sap rendibilitzar bé els gols que anota. Sis dianes en cinc partits fan un total d'1,2 gols per enfrontament disputat. En aquest sentit, el Nàstic és el pitjor golejador dels sis primers classificats, però, per altra banda, és tercera a la taula amb deu punts. Això significa que cada gol que marquen els de Raúl Agné és or i que aquesta temporada la Primera RFEF posarà les coses molt difícils a tothom.