Diari Més

Nàstic, Albacete, Castilla i Villarreal B, els únics amb ple de victòries com a locals

Els tarragonins van allargar la ratxa al Nou Estadi després de remuntar el partit contra l'Alcoyano (2-1) que obria la jornada

Els jugadors grana celebrant el gol d'Edgar Hernández que servia per donar la volta al marcador.

Nàstic, Albacete, Castilla i Villarreal B, els únics amb ple de victòries com a localsNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona és un dels pocs conjunts del grup segon de Primera RFEF que ha aconseguit fer de casa seva un autèntic fortí. De fet, dels 20 equips que integren aquest grup, només quatre poden comptar els partits disputats com a locals amb victòries. Aquests són, a banda del Nàstic, l'Albacete, el Villarreal B i el Madrid Castilla.

L'entrenador grana, Raúl Agné, té clar que si es vol lluitar per l'ascens, al Nou Estadi no es pot escapar cap punt, i així ho va demostrar l'equip en el partit disputat el passat divendres contra l'Alcoyano que servia per obrir la cinquena jornada del campionat. Els tarragonins van tenir contra les cordes als valencians durant la primera meitat, però un contraatac va fer que els visitants marxessin al descans per davant en el marcador.

Tocava remuntada i els futbolistes grana tenien clar que es podia aconseguir. Fins al moment, pel Nou Estadi havien passat Barça B i Betis Deportivo, i tots dos equips van caure derrotats, 1-0 i 2-0, respectivament. L'Alcoyano va aconseguir el que cap dels dos filials va poder en els altres dos partits a casa, batre a Manu García, i va estar a punt de ser el primer a esgarrapar algun punt del Nou Estadi, però Robert Simón primer, i Edgar Hernández, després, van evitar la primera derrota grana a casa i van mantenir el Nou Estadi en el top quatre de camps on el rival no ha pogut ni tan sols empatar.

Amb aquesta victòria, el Nàstic suma sis punts de sis al Nou Estadi, els mateixos que el Villarreal B i l'Albacete. Per darrere, hi ha el Real Madrid Castilla que, fins ara, només ha jugat dos partits a casa, però també forma part dels invictes a domicili, ja que ha guanyat tots dos enfrontaments, un contra el San Fernando (4-0) i l'altre contra el Nàstic (2-1).

Pel que fa al Villarreal B, ha guanyat contra Cornellà (3-0), Albacete (3-0), i Costa Brava (2-0), mentre que l'Albacete ha derrotat al Castellón (3-1), l'Andorra (1-0), i el Madrid Castilla (2-0). D'aquests quatre equips, el més ben posicionat –per la diferència de gols– és el Villarreal B amb vuit gols a favor i zero en contra, seguit pel Castilla amb sis gols a favor i un en contra, i l'Albacete i el Nàstic, amb cinc anotats i un encaixat, cadascun. Malgrat que no poden comptar amb ple de victòries a casa, per darrere d'aquests quatre equips n'hi ha set que no han perdut cap partit com a local. Aquest són l'Atlético Baleares, amb dues victòries i un empat, l'UCAM Murcia amb una victòria i dos empats, l'Alcoyano, amb una victòria i un empat, el Barcelona B amb una victòria i dos empats, l'Algeciras amb dos empats, l'Andorra amb una victòria i un empat, i el Costa Brava, també amb quatre punts.

tracking