Diari Més

Natació

Andrés Yegres guanya la 94ª Travessia Nedant al Port de Tarragona

En el recorregut petit va guanyar Ona Rosell

Imatge de la sortida de la prova gran, de 2.000 metres.

Andrés Yegres guanya la 94ª Travessia Nedant al Port de TarragonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Escales Reials i la Marina Port Tàrraco han sigut, aquest diumenge, escenari de la Travessia Nedant al Port de Tarragona, la travessia nedant més antiga de l'estat espanyol i que enguany celebrala seva noranta-quatrena edició després de l'aturada obligada el 2020 per la covid-19.

L'edició d'enguany ha acollit227 esportistes arribats de clubs d'arreu del territori català, aragonès i valencià, els quals han saltat a les aigües del moll de costa per recórrer els 1.000 metres de la travessia petita (en categoria de benjamins) i els 2.000 metres de la travessia gran.

Els primers en competir han sigut els participants en categoria benjami, els quals han saltat a l'aigua al voltant de les 11 hores i han finalitzat la prova abans de les 12 h., quan ha tingutlloc la sortida dels nedadors grans.

Pel que fa als primers classificats, Andrés Yegres, del Club Natació Barcelona, s'ha proclamat-se guanyador de la 94ª edició de la Travessia en finalitzar en primera posició els 2.000 metres del recorregut gran, mentre que la local Ona Rosell, del Club Natació Tàrraco, ha sigut la primera nedadora que ha completat el traçat petit d'un quilòmetre.

tracking