Diari Més

El CV SPiSP remunta contra el Barça i guanya la Superlliga catalana (2-3)

El Torredembarra va finalitzar tercer en derrotar al Sabadell (3-0)

El jugadors i entrenadors cooperativistes celebrant la victòria.

El CV SPiSP remunta contra el Barça i guanya la Superlliga catalana (2-3)Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau i Cevol Torredembarra es van veure les cares aquest diumenge en una de les semifinals de la Superlliga catalana de voleibol, competició que es va disputar a Sabadell i que va acabar guanyant el Sant Pere i Sant Pau imposant-se a la final contra el Barça (2-3), en un partit on els tarragonins van competir fins al final per remuntar el duel.

En la semifinal tarragonina, els de Vlado Stevovski van derrotar al Torredembarra 3-0, sense deixar opcions als torrencs en cap dels sets. Amb aquest resultat, el Sant Pere i Sant Pau va arribar a la final contra el Barça, que va eliminar el Sabadell, també per 3-0, i el Torredembarra i el Sabadell van jugar per la tercera posició. En la lluita pel podi els torrencs van obtenir el tercer lloc a la classificació després de derrotar al Sabadell 3-1.

A la final, els cooperativistes van competir tots els sets i, malgrat que pintava malament, van poder guanyar el tercer (22-25), obligant a jugar un quart set més, ja que els dos primers se'ls van endur el Barça (25-20 i 25-22). Això era el començament d'una espectacular remuntada dels tarragonins que van endur-se el quart set (22-25) per posar el 2-2 en el marcador i endur-se el partit al cinquè i definitiu set.

Un últim set que va estar molt competit en el qual tots dos conjunts van anar per davant en el marcador, però que al final es va endur el Sant Pere i Sant Pau capgirant el marcador de 10 a 9 fins al 13-15 definitiu que va donar el primer títol de la temporada als tarragonins.

tracking