Diari Més

El CB Salou guanya 72-66 al Joventut i jugarà la final de la Lliga EBA Catalana

Els de la Costa Daurada s'enfrontaran al Barça que ha derrotat al Martinenc a les semifinals

El CB Salou guanya 72-66 al Joventut i jugarà la final de la Lliga EBA Catalana

El CB Salou guanya 72-66 al Joventut i jugarà la final de la Lliga EBA CatalanaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Salou segueix viu en la Lliga EBA Catalana i disputarà la final del campionat contra el Barça. Els de la Costa Daurada han guanyat aquest diumenge les semifinals contra el Joventut Badalona 72 a 66 i els blaugrana han derrotat 45 a 52 al Martinenc.

Pel que fa al partit dels jugadors de Jesús Muñiz, van començar forts el primer període aconseguint una avantatge de vuit punts amb el resultat de 25 a 17. En el segon, les forces es van igualar, però el Salou, que jugava a casa seva, va ampliar un punt més la diferència (14-13) establint el resultat total de 39 a 30 al final del segon temps.

En el tercer període el Joventut va sortir a per totes i va aconseguir escurçar diferències amb un resultat parcial de 17-19, que situava el marcador global en un 56-49. Amb un marge de set punts per davant, els salouencs van afrontar amb més tranquil·litat l'últim període del partit, el qual va guanyar el Joventut per un punt de diferència (16-17), insuficient per remuntar el duel que va acabar 72-66.

La final entre Salou i Barça està previst que es disputi el 12 d'octubre.

tracking