Diari Més

Salou es queda sense un partit de quarts de la Lliga Catalana EBA

El Bisbal-Joventut B no es juga a la Costa Daurada perquè el primer d'aquests equips s'hi ha negat

El Pavelló Salou Centre ha acollit un partit entre el CB Salou i el CB Valls, també de Lliga Catalana.

Salou es queda sense un partit de quarts de la Lliga Catalana EBAGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La capital de la Costa Daurada viurà, aquest cap de setmana, dues jornades de bàsquet d'alta volada, però que perden una mica de força després que aquest dijous es conegués que una de les dues cites de quarts de final de la Lliga Catalana EBA finalment no es disputarà al pavelló Salou Centre.

Aquesta circumstància s'ha produït perquè el duel que havia d'enfrontar al Bisbal i al Joventut B se celebrarà finalment a Badalona perquè el primer d'aquests equips s'ha negat a viatjar fins a Salou. D'aquesta manera, el partit es jugarà a Badalona i, en un principi, ni un conjunt ni l'altre hauran de trepitjar Salou, almenys dissabte.

Aquesta mesura no afecta l'enfrontament de diumenge, el de semifinals, i l'últim que es disputarà a Salou en l'esmentada fase inicial de la Lliga Catalana EBA. Tant si passa de ronda el conjunt bisbalenc com si ho fan els badalonins, hauran de disputar a la capital de la Costa Daurada l'enfrontament que els deixarà a un pas de la gran final, encara amb data i escenari per concretar.

El partit que es manté dissabte a terres salouenques és el que enfrontarà al Club Bàsquet Salou i al Club Bàsquet Igualada, el segon dels quarts de final i que està previst que arrenqui a dos quarts de nou de la nit.

tracking