Diari Més

L'Alcoyano de Fran Miranda amenaça a un Nàstic invicte al Nou Estadi

Els alacantins arriben sense baixes al partit i amb un Jona que, com sempre, amenaçarà la porteria dels tarragonins

Una acció en el partit que els alacantins van jugar la passada jornada al camp del Sevilla Atlético.

L'Alcoyano de Fran Miranda amenaça a un Nàstic invicte al Nou EstadiSevilla FC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un vell conegut del Gimnàstic de Tarragona visitarà el Nou Estadi demà. L'Alcoyano, que la passada temporada va ser rival dels tarragonins en la fase final d'ascens a Segona Divisió A, torna a Tarragona i ho fa amb uns grans números i amb ganes d'emportar-se els tres punts d'un camp en el qual ningú ha estat capaç d'esgarrapar-ne cap.

Els alacantins arriben, en principi, sense baixes al partit. Amb un inici de temporada més que notable, l'Alcoyano de Vicente Parras ha demostrat que no són necessaris pressupostos exagerats per poder col·locar-se a la zona alta de la recentment inaugurada Primera RFEF. És ben cert que la temporada acaba de començar, però també ho és que un bon inici pot ajudar a tenir un final més plàcid o, fins i tot, a lluitar per metes que inicialment no estaven fixades.

Els alacantins són un dels tres equips del grup segon de la Primera RFEF que encara no coneixen la derrota. Juntament amb Villarreal B, Atlético Balerares, Atlético Sanluqueño i Costa Brava, els valencians han aconseguit marxar sempre, com a mínim, amb un empat en els duels que han disputat.

A més, compten amb jugadors a les seves files que conviden a pensar en l'optimisme. Futbolistes com el porter José Juan, el centrecampista Fran Miranda o el davanter Jona asseguren, com a mínim, una competència brutal en un equip que pot passar de ser un dels humils de la categoria a esdevenir un candidat a la zona alta de la taula classificatòria.

Un exgrana

Fran Miranda va ser rescindit, aquest mateix estiu, per part del Nàstic. Raúl Agné, entrenador grana, va demanar la seva marxa i el club l'hi va concedir. El Nàstic, doncs, es va quedar sense un centrecampista d'unes característiques molt diferents a les que hi ha ara i es va arriscar amb prescindir d'un centrecampista posicional amb bon joc aeri i que la campanya passada va ratllar a un nivell més que notable.

A banda de Miranda, els perills de l'Alcoyano són múltiples. Per començar, el davanter Jona. És cert que va fallar un penal que podria haver enviat al Nàstic a la Segona Divisió B en una època anterior, però també ho és que aquest jugador és temible quan trepitja l'àrea. De fet, aquesta mateixa temporada ja ho ha demostrat anotant tres dels sis gols que ha transformat el seu equip en aquesta 2021-22. Són el 50% dels gols que ha aconseguit marcar un Alcoyano que ha sumat quatre punts en els dos desplaçaments que ha realitzat. Tres al camp del Sevilla Atlético, la passada setmana, i un més al camp del Linares, en la segona jornada.

Per la seva banda, el Nàstic, amb encara un dia d'entrenaments per endavant, segueix amb les baixes de Carlos Albarrán, lesionat, i d'Alexandar Cirkovic, que no compta amb la documentació necessària per poder jugar. El futbolista ha marxat al seu país d'origen, a Sèrbia, per intentar solucionar aquest problema i poder estar disponible el més aviat possible.

tracking