Diari Més

Successos

Fan fora a una dona d'un restaurant per alletar al seu bebè: «Sigues decent, no com un animal»

Un grup de mares va reaccionar manifestant-se a la porta del local

Una dona alleta al seu fill.

Fan fora a una dona d'un restaurant per alletar al seu bebè: «Sigues decent, no com un animal»Pixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ruby Meeden i el seu espòs Aaron van acudir amb el seu bebè nounat a un restaurant a Washington, als EUA, i mentre esperaven la comanda que havien fet el petit es va posar a plorar per fam, així que la seva mare va començar a alletar-lo, de cara a la paret més pròxima, d'esquenes a la gent.

En aquest moment l'amo del restaurant es va acostar i els va demanar que marxessin amb males maneres, sense donar explicacions de per què els estava fent fora.

«Ens van dir que marxéssim i mai tornéssim, després d'estar asseguts durant 45 minuts esperant el servei amb la meva neboda de sis anys i el meu fill de dos anys», va explicar el pare.

«No ens van donar una raó de per què, així que deixem una ressenya a Google. Una estrella», explicava Aaron. I a aquesta ressenya va contestar l'amo del restaurant.

«Mai més portis als teus mocosos a alletar aquí», deia qui signava la resposta com a amo del restaurant. «El meu restaurant, les meves regles. Sigues com a gent decent, no com a animals, hi ha llocs per a tot i aquest lloc no és per a alletar als teus fills, ho sento», afegia.

Després que Aaron comptés la seva experiència en Facebook al voltant de dues dotzenes de mares van realitzar una protesta fora del restaurant, que simplement va tancar les seves portes.

tracking