Diari Més

Salou acollirà la fase final de la Lliga Catalana EBA aquest cap de setmana

El CB Salou es jugarà el pas a 'semis' dissabte contra el CB Igualada a dos quarts de vuit

Una imatge del Salou-CB Valls de Lliga Catalana.

Salou acollirà la fase final de la Lliga Catalana EBA aquest cap de setmanaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salou es convertirà, aquest cap de setmana, en la capital del bàsquet català. I és que una part de la fase final de la Lliga Catalana EBA es disputarà al pavelló municipal d'Esports Salou Centre dissabte i diumenge.

El Club Bàsquet Salou serà el gran atractiu de la cita, ja que els locals seran un dels quatre conjunts participants en la competició que servirà per a determinar el finalista, equip que optarà al títol durant el pròxim mes d'octubre. L'altra part del quadre tindrà com a seu Mataró.

El primer partit que es disputarà a la capital de la Costa Daurada serà el que enfrontarà al Sol Gironès Bisbal Bàsquet i al Joventut de Badalona. El duel arrencarà a dos quarts de sis de la tarda. Dues hores després, a dos quarts de vuit, serà el torn del Club Bàsquet Salou, qui mesurarà forces amb el Club Bàsquet Igualada. D'aquests dos enfrontaments en sortiran dos vencedors, els quals es veuran les cares un dia després, diumenge. Serà a un quart de set de la tarda quan el pavelló aculli una de les dues semifinals de la Lliga Catalana, mentre que l'altra es desenvoluparà al Maresme.

Una vegada finalitzi la semifinal, arribarà el torn del gran duel, el que decidirà el campió. Està previst pel dia 12 d'octubre, encara que no hi ha ni seu ni horari confirmats, tot i que no es pot demorar gaire més el seu anunci.

El conjunt salouenc participarà en aquesta semifinal després d'aconseguir guanyar un dels dos partits de la fase prèvia. Per a passar de ronda, el CB Salou necessitava que el Club Bàsquet Tarragona no derrotés al CB Valls per 27 punts de diferència, i els cebetistes no van aconseguir la fita. En el primer duel de la competició, els salouencs van perdre per 60-63 davant del CB Valls, però van aconseguir derrotar al CBT després d'una pròrroga i gràcies a un més que contundent 91-106.

tracking