Aranda torna al Nàstic a la Terra (2-1)

El gol olímpic de Bonilla no serveix per sumar cap punt contra un Castilla que troba el premi gràcies al seu bigolejador i a la seva superioritat a la medul·lar

Aranda torna al Nàstic a la Terra (2-1)Cedida

Primera decepció del Gimnàstic de Tarragona en forma de derrota. Els deRaúlAgnéno van poder amb el tercer filial amb el qual jugaven de forma consecutiva. El MadridCastillava ser més efectiu i, gràcies a dues dianes d'Aranda, va sumar el seu segon triomf, provocant que el Nàstic es quedés, per primera vegada aquesta temporada, sense puntuar. A més,ManuGarcíava encaixar els seus primers gols en el que va de campanya. De res va servir el golàs olímpic deBonilla, qui ja és el màxim artiller del Nàstic amb dues dianes.

Agnéva realitzar més canvis que cap dia. Concretament, dos respecte a l'últim onze dels tarragonins, el del triomf contra el filial del Betis de la setmana passada.JavierRibelles i PedroMartínvan deixar el seu lloc aJannickBuylaiFranCarbia, respectivament. El centrecampista cedit pelZaragozapartia des de la banda esquerra, centrant a Fullana, mentre queCarbiasimplement se situava al costat de Pablo, a la punta d'atac.

Tot i el gol que van aconseguir anotar els madrilenys, la primera meitat va ser força igualada. Es notava que el fet queRaúlGonzález apostés per tres centrecampistes minvava les possibilitats dels DelCampoi Fullana. El primer, participatiu com sempre i, el segon, que no acaba d'arrencar amb la samarreta del Nàstic, realitzava algunes concessions que no es poden realitzar davant de futbolistes amb tanta qualitat com els del filial madrileny. Al Nàstic li falta com l'aire per respirar un centrecampista físic capaç d'ajudar a dominar aquest tipus de partits, ja que, en cas contrari, patirà molt.

El que va passar al minut i poc de partit ja va ser tota una declaració d'intencions per part del quadre local. Pressió molt dura deLatasaaManuGarcía, que va haver de llençar pilotes fora a pocs centímetres de les cames del punta local. La consigna deRaúlera ben clara: entrar per banda dreta i buscar el perill des de les pilotes penjades a l'olla. Se'n va fer un fartSantos, el lateral local. Gran actuació del futbolista, que va aprofitar queMarvinli seguia el ritme per davant i, entre els dos, van tornar bojos a Joan Oriol i a unJannickque va veure aviat la groga. Oriol se'n va sortir relativament, ja que va salvar algunes pilotes perilloses, però el seu desgast va ser màxim.

En el 12',Santosva posar-la iManuGarcíava aturar-la en tot temps. Van trigar 27 minuts els tarragonins a acostar-se per primera vegada a la porteria local. Pablo Fernández va recollir un rebot i va aconseguir disparar entre els tres pals, peròelmeta local va aturar sense problemes.Latasaes va haver de retirar lesionat i va entrarGudjohnsen, que seria protagonista ofensiu en alguna acció perillosa dels seus. Abans, però, va arribar l'ocasió més clara dels tarragonins. Corria el minut 32 quan aLuisLópez se li va escapar una esfèrica que va arribar a peus deCarbia. El tret del tarragoní el va desviar el meta a córner, però és queFranestava sol davant del porter.

Del 0-1 a l'1-0

I del que podria haver estat el gol visitant, va arribar la diana delCastilla. Va ser en una d'aquestes centrades deSantos, que va aconseguir rematar, sol a l'àrea petita, Aranda.

Amb el marcador en contra va marxar el Nàstic al descans iAgnéva decidir realitzar una substitució.JaviBonillava ingressar en el terreny de joc per unBuylaque ja estava amonestat. A més, amb el sorià al camp,Agnéaconseguia un doble objectiu: tenir a l'amo de la pilota aturada sobre la gespa i també reforçar la banda esquerra en l'àmbit defensiu, ja que s'estava patint molt per aquest cantó.

Però encara va tenir una tercera missió l'esquerrà: marcar, probablement, la diana més espectacular de la seva carrera. Córner en el 50' i cap a dins. Sense miraments,Bonilla, que ja ho ha intentat en el passat en diverses ocasions, va posar el punt de mira al fons de la xarxa i, amb l'ajuda del porter, va pujar l'empat a l'electrònic.

Va durar poc

Però l'alegria al Nàstic no va ser gaire extensa en el temps. Vuit minuts després de la igualada, novament Aranda va posar per davant als deRaúl. Va ser després d'una gran acció de Peter pel perfil esquerre, després de deixar enrere, entre d'altres, aAythami. El migcampista la va posar enrere i allí esperava Aranda la seva oportunitat per afusellarManuGarcíaper baix, pel seu cantó esquerre. El Nàstic va anar desapareixent a poc a poc iAgnéva decidir intentar sacsejar novament el duel, amb les entrades de PolBallesterosi de PedroMartínper Pol Domingo iFranCarbia. Van ser variacions ofensives, tal com reclamava el partit. Pedro va entrar en un punta per punta, però RobertSimónva endarrerir la seva posició fins a jugar de lateral, per deixar la part ofensiva aBallesteros. Precisament, l'extrem, en el 78', va connectar una canonada que va marxar llepant el travesser.

L'últim intent de canviar les coses va ser amb el debut de Nil, qui va entrar per banda esquerra substituint Joan Oriol.Ballesterosva ser el gran sacsejador dels últims minuts, amb un parell de xuts més i incursions perilloses, però el marcador no es va moure i el Nàstic va doblegar el genoll per primera vegada aquesta temporada.

Madrid Castilla. Luis López, Santos, Pablo Ramón, Gila, Retuerta (Carrillo, 70'), Dotor, Morante, Aranda (Theo Zidane, 87'), Marvin, Latasa (Gudjohnsen, 32') i Peter. Gimnàstic. Manu García, Pol Domingo (Pol Ballesteros, 68'), Alex Quintanilla, Aythami, Robert Simón, Jannick Buyla (Javi Bonilla, 46'), Pedro Del Campo, Fullana, Pablo Fernández (Edgar Hernández, 58') i Fran Carbia (Pedro Martín, 68'). Gols. 1-0, Aranda (38'); 1-1, Javi Bonilla (50'); 2-1, Aranda (58'). Àrbitre. Aimar Velasco Arbaiza (Basc). Va mostrar la targeta groga als locals Dotor, Pablo Ramón, Santos i Marvin; i al visitant Jannick Buyla. Incidències. L'Estadi Alfredo Di Stefano va acollir a uns 1.500 espectadors.