Diari Més

Assaltar la capital per continuar amb la ratxa

El Gimnàstic de Tarragona espera aconseguir la primera victòria a domicili a l'estadi Alfredo Di Stéfano davant el Real Madrid Castilla aquest diumenge a les 12 h

Els jugadors grana celebrant un gol davant el Betis B.

Assaltar la capital per continuar amb la ratxaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona busca la seva primera victòria a domicili de la temporada a l'estadiAlfredoDiStéfanodavant un altre filial, el Real MadridCastilla. Els d'Agnés'enfrontaran contra l'equip comandat pel llegendari davanterRaúlGonzálezBlanco, conegut com «el que mai fa res» però que sempre compleix.

Aquesta mateixa tendència sembla que l'ha agafat el Real MadridCastillaaquesta temporada, amb dues derrotes i una victòria els deRaúls'han apagat durant els seus enfrontaments a domicili, però s'han mostrat contundents a casa, amb una voluminosa victòria 4-0 davant el San Fernando a la jornada 2. Els grana s'enfrontaran de nou contra un filial per aconseguir superar aquest mur tan elevat que és treure els tres punts a domicili davant un equip necessitat de recuperar-se dels seus propis entrebancs fora de casa.

RaülAgnéno podrà comptar amb CarlesAlbarrán, que continua recuperant-se de la seva lesió i tampoc deCirkovic, que encara es troba a l'espera de rebre eltransferque li permeti lluitar per minuts.ÓscarSanziKarimL'Kouchaes queden a Tarragona per decisió tècnica.

Si alguna cosa funciona, no la canviïs, RaülAgnéha seguit aquesta dita durant les dues darreres victòries i s'espera que també repeteixi l'onze inicial alDiStéfano, però amb possibles sorpreses.ManuGarcia es mantindrà a la titularitat, l'experimentat porter s'ha mostrat segur en les seves actuacions i l'ha guanyat la partida aGonzi. A la línia defensiva tindrem a Joan Oriol i Pol Domingo a les bandes, amb la parellaQuintanillaiAythamia l'eix de la defensa. Al mig del camp es podrienveruecanvis amb una possible desaparició deJavierRibelles de l'onze.JannickBuylapodria guanyar-se la titularitat després del darrer partit del de Paterna, que va acabar substituït a l'inici de la segona meitat davant el Betis B. Pedro DelCampoacompanyaria aBuylaal centre del camp, acompanyats a les bandes per Francesc Fullana i RobertSimón. A la davantera podria repetir PedroMartíni Pablo Fernández, la parella titular que es podria veure amenaçada pel gran partit que va fer Edgar Hernández amb gol davant el Betis. Una altra incògnita ésFranCarbia. Un bon partit del tarragoní ha significat victòria dels grana aquesta temporada, uns mèrits que el podrien portar a la titularitat i deixar de ser el revulsiu de luxe d'Agné.

El Nàstic s'enfrontarà amb el Real MadridCastillaaquest diumenge a les 12 hores amb l'objectiu d'emportar-se els tres punts d'un equip ple de jugadors perillosos i amb talent, comSergioArribasi el golejadorLatasa, amb l'esperança que «no facin res».

El bus del Gimnàstic de Tarragona, en Madrid.

Assaltar la capital per continuar amb la ratxaNàstic

tracking