Diari Més

Agné «Hem de guanyar en un camp on els equips s'emportaran pocs punts i consolidar el bon inici de la temporada»

Aquest diumenge a les 12 hores el Nàstic s'enfronta al Real Madrid Castilla a Valdebebas

Agné, amb el seu segon, Dani Vidal, en una imatge d'arxiu.

Raúl Agné: «Ha estat un resultat just contra un rival difícil de batre»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest diumenge a les 12 hores el Nàstic s'enfronta al Real MadridCastillaaValdebebascontra un equip entrenat pel mític davanter blancRaúlGonzález. Es tracta del segon partit que disputaran els granes fora de casa i el tercer contra un filial, després del Barça B i el Betis.

L'entrenador del GimnàsticRaúlAgnéha volgut remarcar en la roda de premsa prèvia que l'equip sortirà a guanyar. Després d'un bon inici de temporada amb dues victòries a casa, i un empat de visitant contra l'AtléticoSanluqueño,Agnés'ha mostrat ambiciós: «Hem de guanyar en un camp on els equips visitants s'emportaran pocs punts, d'aquesta manera consolidarem el bon inici de la temporada i agafaríem velocitat de creuer».

Pel que fa al rival del Nàstic, l'entrenador del Nàstic ha remarcat que a parer seu «es tracta del millor filial de la lliga». Espera trobar-se «un equip que combina bé per ser vertical, molt dinàmic i amb ADN Madrid. Es tracta d'un equip que va endavant i combina el just per arribar a gol, res a veure amb el Barça o el Betis». Per obtenir un bon resultatAgnéha dit que el seu equip ha de saber estar bé amb la pilota «perquè si no ens sotmetran». En aquesta línia ha explicat que «si no tenim la pilota controlada, ens dominaran, és un equip que et tanca a la teva àrea i et fa patir», però ha volgut remarcar que «nosaltres en atac també tenim coses a dir».

«El futbol no és sempretiki-taka, el futbol és pim-pam i anem cap a porteria» ha reflexionatRaúlAgné, «i això el Madrid o fa molt bé, no necessitat fer 30 passades per marcar». A banda, no ha amagat que per ell l'entrenador del Real MadridCastilla,Raúl, és el millor davanter que hi ha hagut mai Espanya, «no era fort físicament i tècnicament era normal, però era molt intel·ligent» per acabar indicant que aquesta dinàmica és la que té el seu equip «ataquen molt bé amb un ritme alt i sempre acostumen a marcar en els primers minuts».

L'entrenador del Gimnàstic s'ha mostrat ferm pel que fa a l'onze que presentarà d'inici aValdebebas«ho tinc clar», ha dit. Per després remarcar que «tinc un grup suficient per triar en cada partit, és el que vull, i qui aguanti aquest ritme tindrà més opcions per entrar».

Per seguir amb la dinàmica positivaAgnéha finalitzat la roda de premsa indicant que «els partits es poden guanyar atacant o defensant i depenent del rival hem de decidir, però farem una proposta valenta per ser protagonistes».

tracking