Diari Més

Raúl Agné acaba amb les dobles sessions i torna a l'horari d'hivern

L'equip tornarà demà als entrenaments, després de dos dies de descans, amb l'ull posat a Valdebebas

Marc Trilles, durant un entrenament d'aquesta pretemporada amb el Nàstic.

Raúl Agné acaba amb les dobles sessions i torna a l'horari d'hivernGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona avança en la Lliga amb peu ferm a pas de victòria i els jugadors, dia a dia, es van adaptant més al que reclama el tècnic, Raúl Agné. Aquesta setmana, a més, l'entrenador introduirà un nou canvi, motivat, en gran part, pel moment de la temporada.

De fet, són dues modificacions les que experimentaran els jugadors a partir d'aquesta setmana. La primera, que no hi haurà dobles sessions, o sigui, que el màxim d'entrenaments durant el dia serà d'un. Això sí, sempre poden haver-hi modificacions d'última hora a petició del tècnic, encara que la idea serà que no esdevingui un fet habitual. El segon canvi és que l'horari d'entrenament variarà, adaptant-se al d'hivern. D'aquesta manera, els futbolistes tornaran a exercitar-se a partir de les deu i no hauran de matinar tant.

La desaparició de les dues sessions acostuma també a anar lligat a l'inici de les temporades. Exercitar-se dues vegades en un mateix dia és molt freqüent durant els mesos d'estiu, ja que els futbolistes han de tornar a posar-se en forma després de moltes setmanes d'inactivitat. En el cas del Nàstic, Agné va decidir allargar els dobles entrenaments durant algunes setmanes perquè el cos tècnic va creure oportú utilitzar aquesta fórmula per posar a to a tothom.

Tres aquí i un fora

Els futbolistes del primer equip grana van entrenar diumenge, després de la victòria contra el Betis Deportivo (2-0) i ahir van gaudir de jornada festiva. Avui també hi haurà descans i tothom està convocat demà per, a partir de les deu del matí, iniciar les sessions setmanals.

La plantilla s'exercitarà demà, dijous i divendres al Nou Estadi, ja que s'ha previst un pla diferent de cara al cap de setmana. El Nàstic juga diumenge, a les dotze del migdia, contra el Real Madrid Castilla a la Ciutat Esportiva de Valdebebas.

El conjunt grana, però, iniciarà el seu viatge dissabte, però realitzarà una aturada. Serà a Calatayud on els jugadors s'exercitaran, abans de marxar a l'hotel de concentració, a Madrid, on acabaran de preparar el segon partit com a visitants de la present temporada.

tracking