Diari Més

Lluís Recasens, sobre el seu debut amb l'Espanyol: «No m'ho esperava»

El tarragoní va tenir minuts durant la derrota dels de Vicente Moreno contra l'Atlético de Madrid (1-2)

Lluís Recasens, durant el partit contra els matalassers.

Lluís Recasens, sobre el seu debut amb l'Espanyol: «No m'ho esperava»RCD Espanyol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un tarragoní va complir el seu somni aquest diumenge. Es tracta de Lluís Recasens, central que milita a la plantilla del filial de l'RCD Espanyol i que va debutar a la Primera Divisió Espanyola amb el primer equip periquito. «No ho oblidaré», va manifestar el futbolista després de l'enfrontament.

El seu debut no va ser en un escenari qualsevol, sinó que davant de l'Atlético de Madrid, contra els quals els catalans van perdre 1-2 per culpa d'un polèmic gol de Thomas Lemar en el 100'. «No m'ho esperava», va dir, quan va veure que el també defensa central Calero demanava el canvi. «Quan vaig sortir a escalfar, me'n vaig adonar. Fins que no estàs a dins, no t'ho acabes de creure, perquè passes de jugar a Segona RFEF a fer-ho contra els actuals campions de Lliga».

Per a Recasens, el partit va ser «perfecte per debutar, amb l'afició al costat, era un partit complicadíssim, però tothom em va donar suport». El tècnic que el va fer debutar és un també conegut de l'afició del Nàstic, un Vicente Moreno que continua en el cor dels tarragonins.

tracking