Diari Més

Laporta: «Tebas sempre ha tingut l'obsessió de perjudicar el Barça»

Acusa el president de LaLiga de ser «el principal actor» de l'adeu de Messi

Joan Laporta, candidat a la presidència del Barça.

Joan Laporta: «Mai he anat a veure cap partit del CF Reus»Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Barcelona, Joan Laporta, va sentenciar que «Javier Tebas sempre ha tingut una obsessió malaltissa de perjudicar» el club blaugrana i «els seus valors» després que el president de la Lliga de Futbol Professional critiqués en el diari 'Sport'la decisió del mandatari blaugrana de rebutjar l'acord amb CVC i li culpés de la marxa de Leo Messi.

«Les declaracions de Javier Tebas són impròpies del president de la Lliga de Futbol Professional, en comptes de buscar la concòrdia i l'enteniment el que busca constantment és l'enfrontament i el conflicte», va afegir en aquest sentit Laporta en declaracions als mitjans del club.

I va culpar a Tebas de l'adéu de Messi: «Tebas ha estat el principal actor pel qual no s'ha pogut retenir. L'excés de zel deLaLigai la seva obsessió pel Joc net Financer, de ser més papista que el Papa, va aconseguir que Messi no es quedés en el Barça».

Segons Laporta, «les altres Lligues han estat molt més flexibles i han pogut retenir als seus jugadors més rellevants».

El president del Barça va continuar defensant la seva gestió, assegurant que el que fa la seva junta directiva «és evitar que els interessos i els drets del Barça estiguin controlats per determinades institucions i no estiguin apropiats per institucions com la Lliga de Futbol Professional».

tracking