Diari Més

El Nàstic rep al Betis B amb la benedicció del dubte a la davantera

El golejador Fran Carbia o Pedro Martín es jugaran un lloc al costat de Pablo Fernández

Pedro Martín, durant el Nàstic-Barcelona B.

El Nàstic rep al Betis B amb la benedicció del dubte a la davanteraGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona repeteix al Nou Estadi. Segon partit consecutiu dels grana a casa amb el mateix objectiu que el primer: que cap dels tres punts marxi. Jugant com contra el filial del FC Barcelona la vida serà molt més senzilla per als tarragonins i, tot i que encara s'han de polir moltes coses, el camí sembla l'indicat per a assolir o, com a mínim acostar-se, a les metes fixades.

Demà, a partir de les 19 hores, el Betis Deportivo visitarà Tarragona. Serà un duel entre dos conjunts que tenen números similars. Mentre que el Nàstic va empatar en el primer duel i va guanyar el segon (0-0 i 1-0, respectivament), els andalusos van caure 1-0 a Alcoi en el duel inicial del curs i van guanyar 1-0 a l'UCAM Murcia set dies després. Un partit entre dos equips que marquen pocs gols, però que també n'encaixen pocs, almenys pel que s'ha vist fins ara.

Els andalusos arribaran amb sis baixes (comptant l'entrenador, Ruano). Estarà sancionat Kike Hermoso i no viatgen per lesió Juan Cruz, Callejón, Moha i Juan Serrano. Per la seva banda, el Nàstic no podrà alinear ni a Carlos Albarrán, que està lesionat; ni a Alexandar Cirkovic, que no té la documentació en regla; qui sí hi serà és Jannick Buyla, tot i que arriba de disputar dos compromisos internacionals.

No estan prevists massa canvis respecte als onzes que ha presentat Agné en els dos primers partits. De fet, el major dubte que sorgeix a l'hora de preveure l'alineació és saber quin davanter acompanyarà a Pablo Fernández. En la primera jornada va ser Carbia i, en la segona, Pedro Martín. El fet que el tarragoní marqués el gol del triomf diumenge potser li dona cert avantatge, encara que això mai és una ciencia exacta.

Manu García no té discussió a la porteria i, al darrere, de dreta a esquerra, actuaran Pol Domingo, Alex Quintanilla, Aythami Artiles i Joan Oriol. Els dos homes més centrats a la medu·lar tornaran a ser Javier Ribelles i Pedro Del Campo. A la dreta hi actuarà Robert Simón i, en banda esquerra, hi podria haver un canvi. Javi Bonilla podria entrar per Francesc Fullana, amb què el sorià cauria a banda, encara que també podria ingressar com a centrecampista, i Del Campo partiria de banda esquerra. De fet, l'ex de l'Olot va gaudir d'una gran ocasió de gol davant del Barça B entrant des de l'esquerra i enviant a la fusta una gran jugada personal.

5.800 espectadors

De cara al duel contra els sevillans, el Nou Estadi podrà acollir a 5.800 espectadors. És així perquè el Procicat va donar el vistiplau a l'increment del 30 al 40% d'aforament màxim en estadis com el de Tarragona. Per tant, es passarà del màxim de 4.350 (hi van assistir 4.311) del passat diumenge contra el Barça B, a una xifra molt més adequada per la demanda que hi ha ara mateix. I és que el Nàstic ha començat fort la temporada i la gent té ganes de Nàstic.

tracking