Diari Més

Agné: «L'equip ha agafat un impuls en atac amb els dos canvis»

El tècnic del Nàstic, feliç per l'efecte que han tingut les substitucions

El tècnic grana, Raül Agné.

Raúl Agné: «Aquest grup està molt compromès, és fantàstic»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Raúl Agné, entrenador del Nàstic, va mostrar la seva felicitat després del triomf davant del Betis Deportivo. «Estic la mar de content, és un partit que ens ha costat molt, però això és futbol. A la primera meitat estàvem espessos i ens faltava joc», va valorar l'entrenador, qui es va alegrar perquè les substitucions van funcionar: «Hem fet canvis per millorar el control en el centre del camp i o hem aconseguit, cada canvi que hem fet, hem sumat».

Segons la seva opinió, «ha guanyat el millor i estic molt content perquè guanyar dos partits seguits a casa és molt complicat» i ha tornat a posar èmfasi en les entrades d'Edgar Hernández i Fran Carbia, que han estat fonamentals, ja que «l'equip ha agafat un impuls en atac amb els dos canvis de la davantera».

«No sempre has de jugar bé per guanyar un partit, però l'equip sap competir en cada moment», va dir el tècnic, qui va advertir que tothom ha d'estar activat si vol tenir minuts, ja que «vull que tothom se senti titular, però al final és el seu rendiment qui els posa o els treu».

Finalment, el de Mequinença va preferir no entrar en l'actuació de l'àrbitre, que va estar molt malament durant tot el duel. «M'ha semblat bé, correcte, però no parlo dels àrbitres», va puntualitzar.

tracking