Diari Més

Raúl Agné: «Per estar a dalt en una lliga com aquesta sempre s'ha de guanyar a casa»

L'entrenador grana ha dit que el «binomi jugador-afició» serà clau en el matx contra el Betis Deportivo, el segon que es disputa al Nou Estadi

Javi Bonilla rep les últimes indicacions de Raúl Agné abans d'ingressar diumenge al terreny de joc.

Agné no esgota tots els cartutxosGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El BetisDeportivoserà la segona prova de foc a casa per un Nàstic que es vol fer fort al Nou Estadi, tal com ha remarcatRaúlAgnéen la roda de premsa prèvia al partit que es disputarà dissabte a les 19 hores.

«Tenim ganes de sumar la segona victòria a casa i hem de guanyar per donar continuïtat al resultat de la setmana passada», ha dit l'entrenador grana. «Vamdonarbones sensacions contra el Barça B i confio fer el mateix», ha asseverat. També s'ha mostrat segur que «els aficionats que vinguin ens ajudaran segur, igual que la setmana passada». El «binomi jugador-afició» és clau en aquests enfrontaments iAgnéha remarcat que «volem que vingui la gent al camp perquè així el contrari ha de remar fort per 'fotre'ns mà'».

«Sempre s'ha de guanyar a casa en una lliga igualada com aquesta, hem de ser fiables al Nou Estadi per estar a dalt i per això és important sumar 3 punts» ha ditAgné, «fora de casa sempre rasques algun punt».

Pel que fa al rival,Agnél'ha definit com un equip que «tracta molt bé la pilota, és molt atrevit i tenen molt bona combinació» i ha seguit dient que «tenen jugadors individualment molt perillosos». Per aquest motiu l'entrenador del Gimnàstic vol que el seu equip domini en tots els aspectes del joc: «Hem de saber dominar cada moment del partit i tenint la pilota generarem més perill». El Nou Estadi viurà un segon enfrontament contra un equip filial ple de jugadors molt joves, tot i queAgnéassegura que no es faran petits a l'hora de jugar en un estadi com el del Nàstic «no els condicionarà, són nois que segurament acabaran jugant a Primera Divisió».

Preguntat pels jugadors que sortiran d'inici,RaúlAgnéno ha revelat res, però ha remarcat que «tots els jugadors han d'estar preparats, això és més important que l'alineació, no la vull repetir sempre». Per altra banda ha indicat queJannickBuylaha entrenat bé després dels compromisos amb la seva selecció i que anirà convocat.

tracking