Diari Més

El Betis Deportivo arriba a Tarragona castigat per les baixes i amb incògnites

El tècnic dels andalusos, Manuel Ruano, que està sancionat, ha utilitzat dos sistemes diferents en els dos partits inicials

Jugadors del filial del Betis celebren el gol que va marcar Lara contra l'UCAM Murcia i que va significar sumar el primer triomf.

El Betis Deportivo arriba a Tarragona castigat per les baixes i amb incògnitesBetis Deportivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Betis Deportivo serà la tercera prova de foc del Gimnàstic de Tarragona 2021-22. El filial andalús és un dels molts equips «B» que mesuraran forces amb el Nàstic aquesta campanya. Així, els tarragonins s'hauran d'acostumar, a poc a poc, a jugar contra conjunts més experimentats com ho és l'Atlético Sanluqueño i a fer-ho amb d'altres més inexperts, però que tenen futbolistes que apunten a estrelles.

Si la passada jornada els de Raúl Agné van ser capaços de vèncer al Barcelona B, demà, en el duel que es disputarà a partir de les set al Nou Estadi, tenen la intenció de deixar fora de combat un Betis B que ha arrencat de forma similar al Nàstic pel que fa a resultats. Amb tres punts arriben els de Manuel Ruano a Tarragona, un menys que el Nàstic. Els tarragonins tenen un punt més perquè en la primera jornada el van aconseguir esgarrapar del Palmar, camp del Sanluqueño. Els andalusos van començar perdent contra l'Alcoyano (1-0) amb un gol en el 92' de Jona. En la segona jornada, tots dos conjunts van guanyar 1-0. El Nàstic al filial blaugrana i el Betis Deportivo a l'UCAM Murcia.

Deixant de banda els resultats, el pròxim rival del Nàstic es presentarà al duel amb moltes baixes. De fet, per sanció no podrà seure a la banqueta el tècnic, així com tampoc Kike Hermoso. Quatre futbolistes més estan lesionats, com ho són Juan Cruz, Callejón, Moha i Juan Serrano. Per tant, no podrà sortir amb l'onze de gala el tècnic, qui arribarà sense por a Tarragona però també amb una gran incògnita. I és que, en els dos enfrontaments que ha disputat el filial bètic aquesta campanya, s'han utilitzat dos sistemes diferents.

En el partit disputat al Collao, el Betis Deportivo va actuar amb cinc defensors i dibuixar un 5-3-2 i, en el segon cas, en el del triomf, va ser amb un 4-2-3-1 que es transformava en un 4-3-3 en diverses ocasions del partit. Si es parteix com a referència que Ruano ha utilitzat un esquema fora de casa i un altre a terreny propi, la lògica indicaria que a Tarragona actuarà amb cinc defensors. Ara bé, si es té en compte que el millor resultat l'ha aconseguit amb quatre al darrere, la lògica inicial s'invertiria.

El Nàstic, igual

Pel que fa al Nàstic, les baixes seran les mateixes que les que arrossega des de l'inici de la temporada. Andrei Lupu no pot entrar a la convocatòria perquè no té fitxa i Carlos Albarrán roman lesionat i encara trigarà a tornar a trepitjar els terrenys de joc. Per altra banda, Alexandar Cirkovic no pot actuar per manca de documentació i Jannick Buyla, que ha disputat dos partits amb la Selecció de Guinea Equatorial, arriba massa just per a poder entrar a la convocatòria.

Així, no té pinta que Raúl Agné realitzi excessius canvis a l'onze. Manu García serà el porter; Pol Domingo, Alex Quintanilla, Aythami i Joan Oriol els defensors; Robert Simón, Ribelles, Del Campo i Fullana els centrecampistes; i Carbia o Pedro acompanyaran a dalt a Pablo Fernández.

tracking