Diari Més

Agné no esgota tots els cartutxos

L'entrenador del Nàstic no ha donat entrada a cinc jugadors des de la banqueta en cap dels dos partits de Lliga que ha disputat

Javi Bonilla rep les últimes indicacions de Raúl Agné abans d'ingressar diumenge al terreny de joc.

Agné no esgota tots els cartutxosGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Raúl Agné ha decidit no esgotar els cinc canvis permesos en els dos primers partits de Lliga. Si amb Toni Seligrat, la passada temporada, era molt més habitual veure com jugaven setze jugadors cada enfrontament, amb el tècnic de Mequinenza no és així, almenys d'inici.

En el partit del Palmar contra l'Atlético Sanluqueño Raúl Agné va realitzar quatre substitucions, amb què se'n va deixar una sense realitzar. Aquest diumenge, en l'estrena al Nou Estadi davant del Barcelona B, tres canvis de cinc possibles, o sigui, dos sense fer-se.

No hi ha cap mena d'estadística que pugui demostrar que més canvis o menys substitucions signifiquen un major percentatge d'èxit en els partits. Ara bé, el que sí està clar és que, en aquest inici de campanya, Agné està confiant en un grup de futbolistes que s'acosta als «disset o divuit» que va comentar després del partit a Sanlúcar. Es referia amb la xifra concreta de jugadors en la qual ell es recolza al llarg de la temporada, el nucli fort de la plantilla. Ara bé, el Nàstic compta amb molts futbolistes i, de ben segur, n'hi haurà d'altres que també tindran protagonisme, ja que al llarg de les temporades sempre acostumen a produir-se lesions o sancions.

Tres dels quatre responsables en els canvis realitzats per Agné han estat protagonistes en els dos partits inicials del curs. Si a Sanlúcar de Barrameda van ingressar al terreny de joc des de la banqueta Edgar Hernández, Pedro Martín, Javi Bonilla i Pol Ballesteros, l'únic que no va tenir protagonisme una setmana després va ser aquest últim.

Edgar i Bonilla van ser dos dels tres canvis contra el Barça B, mentre que Pedro va passar de suplent a titular. El camí invers el va fer un Fran Carbia que, titular en el primer duel, va sortir com a revulsiu en el següent i va acabar sent el gran protagonista del duel, marcant el primer gol de la temporada, que va donar els tres punts al Nàstic.

Setze futbolistes

Fins al moment, Agné ha utilitzat a quinze futbolistes entre els dos partits, catorze dels quals han repetit, demostrant que, inicialment, el tècnic confia en una base que anirà retocant a mesura que passin les jornades i que ha de ser l'essència d'un equip que sap que la rivalitat serà molt gran, però que no se li pot escapar la part alta de la taula classificatòria.

En cap dels dos duels s'han canviat jugadors de la rereguarda, amb què queda demostrat que Agné ha buscat solucions ofensives a situacions similars. En tots dos partits es va arribar amb un 0-0 al final, amb la diferència que el de diumenge va acabar amb gol i triomf grana.

tracking