Diari Més

Raúl Agné: «Aquest grup està molt compromès, és fantàstic»

L'entrenador del Nàstic creu que l'àrbitre es «va confondre» en amonestar-lo

El tècnic grana, Raül Agné.

Raúl Agné: «Aquest grup està molt compromès, és fantàstic»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Gimnàstic de Tarragona, Raúl Agné, va mostrar la seva satisfacció per haver assolit el primer triomf del seu compte particular com a entrenador del Nàstic. El de Mequinença va lloar el duel dels seus en conjunt i va assegurar rotundament que «hem fet un gran partit davant d'un gran rival». «En la primera meitat ells han tingut més el control de la pilota, però no ens han fet mal de cap manera i, en la segona, hem estat millors», va continuar l'entrenador del conjunt grana.
També va fer menció especial als aficionats que van fer costat als seus. I és que, després de molts mesos, més de 4.000 persones van poder gaudir d'un partit de futbol al temple grana. Van ser moltes les famílies que van gaudir amb els seus i, en certs moments, quan es necessitava empenta, els jugadors i el propi tècnic la van notar. «Moltes gràcies pel suport que ens han donat», va dir Agné.
El tècnic grana va ser amonestat pel col·legiat i, en sala de premsa, va assegurar no conèixer el motiu real. En aquest sentit, va detallar que «crec que s'ha confós, algú ha dit alguna cosa de la banqueta i s'ha equivocat, però no passa res».
També va parlar sobre el rendiment de la davantera i dels canvis que han entrat. «Fran i Edgar ens han donat molt», va apuntar tot sentenciant que «estic molt content pel partit i pel joc, però també pel sacrifici, l'esforç, la solidaritat i les ganes de guanyar. Aquest grup està molt compromès, és fantàstic».
tracking