Diari Més

Natació

Gairebé 200 nedadors participen en la Travessia de les cinc platges

Estel Galo (CN Granollers) i Mario Guillén (CN Terrassa) van ser els vencedors de la general

Els guanyadors de la cita, en el podi d'honor.

Gairebé 200 nedadors participen en la Travessia de les cinc platgesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona va acollir aquest dissabte la VI Tàrraco Aigües Obertes, la Travessia de les 5 platges. Gairebé 200 nedadors i nedadores arribades de més de 35 clubs diferents, catalans i alguns de nacionals, van participar en diferents distàncies: 800 metres pels més petits, 2.000 metres i els 4.100 metres pels més agosarats. La cita va aconseguir batre el rècord de participació, amb els recorreguts de 800, 2.000 i 4.100 metres al llarg del litoral tarragoní.

En la classificació general, Estel Galo, del CN Granollers, i Mario Guillén, del CN Terrassa, van ser els vencedors i, a més, també van proclamar-se campions de la Doble Corona (els 2.000 i els 4.100). En aquesta última distància, en categoria júnior van guanyar Galo (CN Granollers) i Lachlan Reed (CN Banyoles) i, en categoria absoluta, Laura Rodríguez (CN Barcelona) i Nick Hoogsteder (CN Banyoles).

En els 800 metres, els millors van ser Nara Cuesta (CN Salou), Martín Torres (CN Tàrraco), Carla Cuesta (CN Salou) i Roc Vela (Tàrraco). En els 2.000 metres van ser-ho Júlia Cendrós i Alexandre Comas, del CN Salou.

tracking