Diari Més

Raúl Agné: «Confio poder veure el camp ple a final de temporada, però ara volem que vingui tothom qui pugui»

L'entrenador grana es mostra «ambiciós» de cara al partit del Nàstic contra el Barça B de diumenge al Nou Estadi

Agné, amb el seu segon, Dani Vidal, en una imatge d'arxiu.

Raúl Agné: «Ha estat un resultat just contra un rival difícil de batre»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona rebrà aquest diumenge, a partir de les cinc de la tarda, al Barcelona B en el que serà el primer partit dels granes davant l'afició del Nou Estadi.

RaúlAgnés'ha mostrat molt content a la roda de premsa prèvia al matx pel que fa a l'estrena de l'equip a casa, «ens fa molta il·lusió començar a casa amb la nostra gent, a més és un partit molt maco per l'espectador». Sobre el nombre d'aficionats que podran entrar al camp ha indicat que «som conscients que l'aforament és reduït i confio poder veure el camp ple a final de temporada, però ara volem que vingui tothom qui pugui».

Preguntat pel plantejament que veuran els aficionats del Nàstic que puguin anar al camp,Agnéha dit que «aspiro a tenir un equip reconeixible més enllà del resultat, així és com estarem més a prop de la victòria». També s'ha mostrat clar pel que fa als jugadors que sortiran d'inici, tal com va passar en la primera jornada contra l'AtléticoSanluqueño«tinc més o menys clar l'onze inicial», ha comentat.

Pel que fa al rival, l'entrenador ha reconegut que «els jugadors del Barça B tenen molta creativitat al mig del camp, els hi falta Balde iGavi, però baixarà Nico del primer equip». Preguntat sobre el plantejament del Nàstic en la primera jornada contra un rival més tancat,Agnéha explicat que «d'equips com els de la setmana passada ens entrobaremtres o quatre», però ha asseverat que diumenge «hem de ser ambiciosos». «La idea inicial és pressionar ser agressius i intensos, però no podem fer-ho tota l'estona així que hem de discutir-los la possessió, tenir la pilota i saber defensar l'espai i la pilota quan calgui» ha explicat l'entrenador grana. «Hem d'estar per sobre el que passi al camp i així tenir opcions de portar el partit per on volem, amb la pilota quan la tinguem i tenint continuïtat en la possessió» ha aclarit.

Finalment l'entrenador del Gimnàstic considera que «tenim molts arguments a la zona de creació, al mig del camp i a la zona de finalització, per tenir opcions». «Estic convençut que farem un bon partit» ha conclòs.

tracking