Diari Més

El Nàstic ha d'aprofitar que el Barça B encara està en plena construcció

Els filials acostumen a tenir problemes inicials per compactar les seves plantilles i, els blaugrana, en són enguany un clar exemple

Els jugadors del Barça B celebren el gol que va marcar la passada jornada Nils Mortimer en l'empat a casa contra l'Algeciras (1-1).

El Nàstic ha d'aprofitar que el Barça B encara està en plena construccióFC Barcelona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona rebrà aquest diumenge, a partir de les cinc de la tarda, al Barcelona B. Serà l'estrena dels grana al Nou Estadi després de l'empat assolit a El Palmar, aquest passat diumenge, contra l'Atlético Sanluqueño

(0-0).

Els grana es retrobaran amb els seus aficionats després d'un estiu que ha estat molt llarg. La derrota per golejada a Eivissa (4-0) en l'últim partit de la temporada passada va fer molt de mal, ja que va suposar la no classificació per al play-off d'ascens a Segona Divisió A.

El rival serà un Barça B que està en plena construcció. Els de la Ciutat Comtal han protagonitzat un inici de campanya irregular, no tan sols per l'empat contra l'Algeciras al Johan Cruyff, sinó també pel fet que la plantilla no estava del tot decidida i que encara s'havia de completar.

Són moltes les baixes que acumularà l'equip que entrena Sergi Barjuan, qui té com a ajudant l'exentrenador del Nàstic juvenil, entre d'altres càrrecs, Felip Ortiz. Hi ha sis futbolistes del filial blaugrana que no podran jugar per estar concentrats amb les seves respectives seleccions. Es tracta del meta Arnau Tenas i dels jugadors de camp Kays Ruiz, Balde, Akhomach, Gavi i Casas.

Per altra banda, tampoc hi podrà ser el lesionat Igor Gomes i, molt probablement, Peque, que va haver de ser substituït en el partit de la setmana passada contra l'Algeciras i que serà dubte de cara a aquest diumenge.

Ara bé, en l'altra cara de la moneda apareixen tres futbolistes que arriben «nous» a la segona jornada lliguera. Es tracta de Jandro Orellana, que estava sense equip i que ha tornat al Barça després d'un estiu d'incertesa, i de dos atacants més. Rodado ha fitxat pel Barça procedent de l'Ibiza-Eivissa, recentment descendit a Segona Divisió A, i d'Abde, punta de l'Hèrcules que ha fitxat pel Barça en les darreres hores prèviament al pagament dels dos milions d'euros que fixava la seva clàusula de rescissió.

El Nàstic, amb 4.350

Per la seva banda, el Nàstic arribarà al partit amb ganes de guanyar i amb l'afició del seu costat. Ara mateix, el màxim d'espectadors que permeten les autoritats són 4.350 espectadors. Es tracta del 30% de l'aforament màxim del camp.

En el que fa referència a l'aspecte esportiu, el Nàstic tindrà les baixes del lesionat Carlos Albarrán i de Jannick Buyla, que està sancionat des de la temporada passada. Així les coses, els grana podrien actuar amb el mateix onze que va debutar contra el Sanlúcar. El porter serà Manu García i la defensa, de dreta a equerra, Pol Domingo, Alex Quintanilla, Aythami Artiles i Joan Oriol. Javier Ribelles i Pedro Del Campo seran els mig centres i, a les bandes, Fullana i Robert Simón, amb Carbia i Pablo a dalt.

tracking