Diari Més

El CF Reus de tota la vida neix per arribar a jugar en «una categoria professional»

Lluís Llauradó, un dels quatre impulsors del club, es mostra molt ambiciós en la seva presentació

David Cuéllar serà el secretari tècnic del nou club.

El CF Reus de tota la vida neix per arribar a jugar en «una categoria professional»Vicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus de tota la vida neix amb l'objectiu, segons un dels seus fundadors, d'acabar jugant «en una categoria professional». Així ho va afirmar Lluís Llauradó en un acte que es va desenvolupar ahir a la tarda a la plaça del Pallol, on els responsables del naixement del club, així com els seus treballadors, van mostrar-se davant del municipi reusenc.

Llauradó va deixar ben clar que vol potenciar «el sentiment roig-i-negre arribant a una categoria professional dins de l'àmbit nacional». O sigui, que la Segona A, partint gairebé des de zero, és la meta. No serà des de zero, ja que el CF Reus ha arribat a un acord amb la Cultural Bonavista per a jugar a Segona Catalana, on els de la ciutat de Tarragona actuaven, a canvi del fet que «passin a ser els nostres filials». O sigui, que el Bonavista serà el filial del club que pretén ser el més gran a la capital del Baix Camp.

Entre d'altres càrrecs, es va anunciar que el secretari tècnic serà David Cuéllar, entre d'altres, exjugador del Nàstic, i que David Cabildo serà l'entrenador del primer equip.

tracking