Diari Més

El Nàstic comptarà amb 24 guerrers per intentar aconseguir la glòria

El mercat va tancar dimarts amb la novetat de Nil i la baixa de Lupu, que es queda sense fitxa

Els jugadors del Nàstic amb fitxa del primer equip.

El Nàstic comptarà amb 24 guerrers per intentar aconseguir la glòriaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona ja sap quins són els 24 futbolistes amb els quals començarà la temporada 2021-22. Parlem de començar la temporada perquè, en el mercat d'hivern, pot haver-hi canvis en els protagonistes escollits (de fet, en totes les campanyes n'hi ha).

El fitxatge del lateral esquerre Nil, procedent de l'Espanyol B, i la no inscripció d'Andrei Lupu, que es queda sense fitxa tot i tenir dorsal del filial (no implica que pugui jugar amb el primer equip) deixen una plantilla feta a mida pel nou tècnic, Raúl Agné, en la tercera temporada com a director esportiu de Sergi Parés. En la primera, la plantilla no va funcionar i, en la segona, l'equip es va quedar a un punt del play-off d'ascens. Enguany, algunes línies semblen més reforçades que d'altres i d'altres no tant, però el que està clar és que els primers mesos s'hauran de jugar amb aquests futbolistes al camp.

La porteria

Tres són els metes amb els quals afrontarà el Nàstic aquesta campanya. És així perquè, únicament si hi havia tripleta de porters a la primera plantilla, el club podia inscriure a divuit jugadors. Si no, si hi havia dos metes, la plantilla es reduïa a disset integrants en total. L'aposta que ha fet el club en aquesta demarcació és Manu García, arribat de la Ponferradina. De fet, va ser el titular en l'inici lliguer i, si no es lesiona, apunta a ser-ho durant moltes jornades. Gonzi, que segueix de la campanya passada i el grec Venetikidis, que és una incògnita, l'acompanyaran en el viatge.

La defensa

Amb l'arribada de Nil (de l'Espanyol B) com a lateral esquerre, ell i el central Aythami són les úniques novetats respecte al darrer curs. Els acompanyen el lateral dret Carlos Albarrán; l'esquerre, Joan Oriol; i els centrals Marc Trilles, Alex Quintanilla i el polivalent Pol Domingo.

El centre del camp

En la medul·lar, segueixen Javier Ribelles i Javi Bonilla (tot i que és lateral esquerre nat) i s'hi sumen Pedro Del Campo i Jannick Buyla. Francesc Fullana també pot ocupar aquesta demarcació, encara que possiblement jugarà més escorat a alguna de les bandes, on volen ser protagonistes els fitxatges Robert Simón i Cirkovic; Pol Ballesteros; el bentornat Pol Prats; i un Karim L'Koucha que ascendeix des del filial CF Pobla de Mafumet.

La davantera

A dalt, mentre que continuen Fran Carbia i Pedro Martín, s'han sumat a la davantera grana Edgar Hernández, arribat del Sabadell i Pablo Fernández, que és una de les grans apostes del Nàstic.

tracking