Diari Més

Successos

Denuncien actes vandàlics al camp de futbol de la Riera

Els robatoris i les trencadisses s'han multiplicat aquest estiu

El bar del camp de futbol.

Denuncien actes vandàlics al camp de futbol de la RieraAjuntament de la Riera de Gaià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de la Riera de Gaià ha denunciat actes vandàlics al camp de futbol, situacions que, segons fonts consultades per aquest diari, s'han anat produint reiteradament al llarg d'aquest estiu.

Bàsicament, els vàndals salten al camp i trenquen el que sigui necessari per entrar al bar i emportar-se tot el que poden, ja sigui menjar, begudes o qualsevol producte que tingui el club per tal de poder subsistir.

El consistori ha assegurat en el seu compte oficial de Facebook que «en els darrers dies a la instal·lació del camp de futbol s'han dut a terme un seguit d'actes vandàlics en diferents horaris amb les dependències tancades al públic». «S'han denunciat els fets i la policia científica està investigant els esmentats actes», continuen argumentant des de l'Ajuntament, tot demanant que «preguem que el jovent del municipi s'abstingui d'accedir a la instal·lació quan romangui tancada per tal de no veure's involucrats en fets desagradables».

A banda dels robatoris, els responsables del CF La Riera, que es fan càrrec de la instal·lació, han trobat burilles i pipes escampades per la zona.

Trenquen les portes per poder accedir a la caseta.

Denuncien actes vandàlics al camp de futbol de la RieraAjuntament de la Riera de Gaià

tracking