Diari Més

nàs

Finalment sí que hi ha fitxatge al Nàstic: Nil Jiménez arriba sobre la botzina

Aquest lateral esquerre de 21 anys també pot actuar per la dreta i signa per dues temporades

Nil Jiménez.

Finalment sí que hi ha fitxatge al Nàstic: Nil Jiménez arriba sobre la botzinaRCD Espanyol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gir sorprenent al Gimnàstic de Tarragona que, finalment, sí que ha incorporat un futbolista en aquest mercat d'estiu. Ha estat en l'últim dia que hi havia possibilitats de fitxar i, com que les fitxes no sub-23 estaven completes, ha acabat arribant un jugador jove. Aquest dilluns, la possibilitat de fitxar s'havia complicat, però un gir en les darreres hores ha provocat un últim moviment de mercat. El futbol té aquestes coses, que el que un dia és «A», el següent dia es converteix en «B».

Es tracta de Nil Jiménez, lateral esquerre que va finalitzar el seu contracte amb l'Espanyol B aquest passat 30 de juny. Tot i ser esquerrà, pot actuar per la banda dreta, amb què serà una alternativa per a les dues bandes de la rereguarda.

Jiménez signa per a les dues pròximes temporades i buscarà continuar tenint minuts en la tecera categoria a nivell nacional. La passada campanya, amb el filial blanc-i-blau, va disputar un total de 22 enfrontaments, pels vuit de la 2019-20 i els tretze de la 2018-19.

El nou jugador del Nàstic va quallar un bon curs amb l'Espanyol B, però no va ser suficient per pujar al primer equip, que entrena Vicente Moreno. Ha esperat fins al final del mercat per intentar trobar la millor oportunitat per a poder progressar i el Nàstic serà la seva nova casa durant els dos pròxims cursos.

Un centrecampista o un lateral

La idea del club era la d'intentar contractar un centrecampista per poder reforçar una posició que estava una mica coixa d'efectius, tot i que també es va valorar la possibilitat de fer-se amb un lateral dret després de comprovar que la lesió de Carlos Albarrán era força seriosa.

Finalment, en una operació llampec, ha estat un lateral que també pot jugar per la dreta (no dretà) el que acaba arribant a Tarragona per tancar una plantilla en la qual no hi serà Andrei Lupu, que es quedarà sense fitxa a causa de la superpoblació.

tracking