Diari Més

El segon Circuit Català de Marxa Aquàtica omple la platja del Regueral de Cambrils

La cita tenia l'objectiu de donar a conèixer aquesta nova disciplina

Un moment de la cita.

El segon Circuit Català de Marxa Aquàtica omple la platja del Regueral de CambrilsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Platja del Regueral de Cambrils va acollir aquest passat diumenge la segona Marxa Aquàtica Ciutat de Cambrils, primera prova no competitiva del Circuit Català organitzat per la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

La cita té l'objectiu donar a conèixer aquesta nova disciplina esportiva, alhora que pretén fomentar els valors de superació personal, germanor i solidaritat entre els participants. La marxa aquàtica tracta de caminar pel mar amb l'aigua per sota del diafragma.

El litoral català acollirà diferents proves no competitives, com el segon Campionat de Catalunya de l'especialitat, el proper 26 de setembre a Creixell; i el primer Campionat de Catalunya de Beach Trail, a Salou, el 9 d'octubre.

La jornada es va desenvolupar sense incidències al llarg de tot el matí. El mar i el cel es van vestir de gris per donar protagonisme al taronja, color de l'equipació dels marxadors, vinguts de diferents indrets del territori. Dividits en grups segons el seu nivell tècnic, van realitzar un entrenament que combinava preparació i escalfaments a la sorra ambi exercicis i pràctica dins de l'aigua, per acabar amb una travessa de tota la platja.

La sessió va ser dinamitzada per la nova promoció de monitors de marxa aquàtica, formats al llarg de quatre dies, i que aquest diumenge presentaven així la síntesi dels continguts apresos, com cloenda de la seva formació.

El Centre Excursionista de Cambrils, amb el suport de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament, va ser l'amfitrió d'aquest esdeveniment, que donava el tret de sortida a la segona edició del Circuit Català.

tracking