Diari Més

El Nàstic dona per tancada la plantilla i Andrei Lupu es quedarà sense dorsal

Sobrava una fitxa i l'entitat ha decidit que el davanter quedi fora, tot i que la idea inicial és poder inscriure'l el pròxim mes de gener

Andrei Lupu, durant una acció del Nàstic-Villarreal B de la passada temporada, corresponent a la segona fase de la Lliga.

El Nàstic dona per tancada la plantilla i Andrei Lupu es quedarà sense dorsalNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si no hi ha cap oportunitat impossible de refusar d'última hora, el Gimnàstic de Tarragona dona per tancada la plantilla, almenys fins que obri el mercat d'hivern. Encara que la possibilitat d'incorporar un centrecampista més sempre ha estat sobre la taula, club, direcció esportiva i entrenador estan d'acord que el millor per a tothom és no escometre cap incorporació més. Primer, perquè no hi ha opcions que agradin realment a un preu assequible i, segon, perquè l'equip és del gust d'aquell que ha d'alinear als jugadors. De fet, Raúl Agné ja ha assegurat en reiterades ocasions que li «agrada» la plantilla i, en aquest sentit, poc més a dir. El mercat tanca aquesta tarda, concretament a les sis.

Potser un centrecampista més físic i que ajudés a liderar la zona ampla hauria estat ideal per a un equip que, el mateix estiu, ha perdut a dos dels seus jugadors més punters de les últimes dues campanyes, com van ser Fausto Tienza i Fran Miranda. Ambdós sempre van ser titulars indiscutibles i ara qui ocupa el seu lloc és un Javier Ribelles que, amb Toni Seligrat a la banqueta, va passar més aviat desapercebut. Cal recordar, però, que Ribelles va tenir la mala sort de lesionar-se abans del debut amb el Nàstic i que, d'aquesta manera, els seus competidors per un lloc a l'onze li van guanyar la partida ràpidament.

El gran perjudicat de la pel·lícula és Andrei Lupu. Sobra un futbolista i el Nàstic ha apostat perquè sigui l'ex del filial de l'Alavés qui no tingui la possibilitat de jugar en el primer tram de la temporada. Lupu es quedarà sense fitxa i la idea inicial del club és la de donar-lo d'alta en el mes de gener. Almenys, és el que han decidit en primera instància, ja que és conegut que en el món de futbol poden passar moltes coses i hi pot haver canvis de tota classe.

Lupu, que s'està acabant de recuperar de la seva lesió al genoll, sempre s'ha deixat la pell sobre la gespa i, a més, s'ha guanyat un lloc en el cor dels aficionats, que el volen veure triomfar aquí.

tracking